reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny jestem.
Nie wiem sama co myśleć. Jest pęcherzyk ciążowy z echem zarodka (vytuje lekarza) ale bardzo malutki tylko 3 mm. Lekarz miał taką nieciekawą mine.Jak powiedziałam ze robiłam bete i najwyższy wynik to 3700 do dopytał czy 37tys? I powiedział żeby narazie nikomu nie mówić, bo ciąża jest wczesna i podejrzewał że będzie większa.
Rycze :-(

Gabis kochana spokojnie. Przypomnij mi kiedy ty mialas jaka bete?(dni z kalendarza)

Ja bete 80 mialam 4 kwietnia... 17 kwietnia byl tylko pecherzyk z cialkiem zoltym a dopiero 24kwietnia zarodeczek troche powyżej 5 mm.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!

Ja wciąż zalatana. W weekend studia, dzisiaj cały dzień w trasie, ale wreszcie jest czas poczytać co u Was! :laugh2:

Maluś- dziekuje, ze pytasz o mnie. Dla Twojego Męża szacunek, naprawdę!

Tabasia, rurka- witajcie i powodzenia!

Wątpliwości- widziałam na portalu Twoje piękne zwierzątko! Jakie słodziutkie! :laugh2:

KasikZ- kurczę Twój wykresik baaardzo dobrze rokuje, ściskam kciuki oby to był ten szczęśliwy cykl! :laugh2:

Asiu- ugłaskaj dzielnego dropsika od Cioci Ani ;-)

Blair- a co Ty tam Kochana nam za niespodziankę szykujesz? Szykuj, szykuj, my czekamy na takie wiadomości. :laugh2:

Gabis- Kochana, który masz dzisiaj dokładnie tydzień i dzień ciąży? Nie cierpie takich ginów, na pewno wszystko ładnie się rozwinie, bo to dopiero sam począteczek, a on już stresuje i tak zestresowane już kobiety, ech. :no: Gabis na wszystko będzie dobrze, jest już mały wielki zarodek! :tak:

Mychunia- ale się nabawiłaś w moczu różnych mieszkańców, kurde, skąd oni się biorą. :confused2:

Motylek
- Kochana, oj, daje Ci popalić ta ciąża. Oby tylko maleństwo było bezpieczne!

Mligocka- ciesze się, że Ty już po zabiegu i wszystko jest na dobrej drodze ku zafasolkowaniu!

Ewelinka- spokojnie, ja też jeszcze nie czuje ruchów. To nasza pierwsza ciąża, mamy jeszcze czas Kochana! ;-)

Buzaki dla pozostałych Kobietek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry