reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Ale Ja dzisiaj jestem miła dla klientów, co Ja piszę przemiła :-D aż sama siebie nie poznaję :-) I jak pracodawcy mogą nie dać nam urlopów, jak na samą myśl o nim od razu człowiekowi lepiej się pracuje :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jej ewelinko co sie stalo?! Ale juz wszystko ok?

Ja juz w pociagu. Nie dostalam ochrzanu bo manadzer nawet o tym nie wiedzial ale w srode bedzie u nas znowu wiec wtedy juz napewno mi sie dostanie. No ale tydzien prawie odsapne i przygotuje sie psychicznie na bure.

Ostatnia edycja:
uufff przetrwalam ten dzien i jestem oficjalnie na URLOPIE !!! Majdaczek jak ja cie rozumiem dzisiaj :)

Pasek sw Dominika mam na brzuchu codziennie i wieczorami razem z małżem odmawiamy modlitwy :)
w moim wieku zajsc w ciaze to jedno ale urodzic zdrowe dziecko to drugie :( modlitwy pomagaja mi w tych dniach :)

Malena na tydzien przed @ wiesz ze juz nic z dzidziolka w tym cyklu :p no proszeeee cie :) przeciez moglo nawet nie dojsc do zagniezdzenia jeszcze a ty juz wiesz ;) po czym ?

ja przestalam palic jak mialam 19 lat hhihi jak wszyscy inni znajomi zaczeli :) czulam sie taka wyjatkowa jak mowilam wtedy ze nie pale :)

Ewelinka o kurcze ale cie dopadlo :( ja nawet nie zauwazylam ze upaly bo siedze w klimatyzowanym pomieszczeniu i mi ZIMNO :( :(

reklama
Babydust
Zazdroszcze urlopu :-)
A co do managera to nie zapomni bo to dla nich wszystki bardzo wazna rzecz by to zaliczac. A niech spadaja na drzeeo i dadza mi spokoj;-) a jak im sid nie podoba to niech mnie zwolnia

Do góry