• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

helol:)

Jestem padnieta wyszlam z domu o 5 rano wrocilam o 20...a wstaje o 4 rano;/

Zakupy sie udaly, dziecko obkupione ja jesien zime:) nawet kupilam juz dzieciakom ciuszki pod choinke:) wiec prezenty mam z glowy:):)

DZis na szybko bo zaraz lece spac...padnieta jestem

Jazza bardzo mi przykro z powodu kolegi:( mam nadzieje ze wyzdrowieje!!

Majdaczek za pare dni juz syna tak niebedzie bolec, bedzie oki:)

Suselku jak tam?

tabasia jak mozesz pisac ze nas przepraszasz??!!! to twoj obowiazek nas odwiedzac i kibicowac:):) opowiadac co u CIebie:)

Miss to &&& za koniec z nalogiem:)

Archea no to faktycznie lepiej dla was miec parter:):)
ja rowniez mieszkam na parterze ale w domu, tescie maja gore:)

Annamaria dasz rade za chwile teoria sie skonczy i pozniej jazdy:)
Swoj dom mieszkanie to bardzo duzo! my tez niemusimy sie martwic o wynajem, dom bedzie zapisany na M:):)
No to trzymam kiucki za wizyte

Watpliwosci to ustawieni jestescie rowniez:) Jakby co prosze slac do mnie tesciochy:)

Achlee budowa w niemczech czy w polsce?:)

Tinus kurcze moze siknij za 2 dni...:)

Anula ostatnio widze zabiegana jestes kochana...

Dalej dziewczyny wstancie z szeregu i zacznijcie testowac:):):)
Mam nadzieje ze jakies wiesci jutro uslyszymy:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ide nynki:)

reklama
Julka - to by była najszczesliwsza rzecz na swiecie gdybym mogla komus juz oddac te testy bo ja bym ich nie potrzebowala :P ale ja juz przez rok zuzylam takie jedno opakowanie testow :P no ale postaram sie ich nie potrzebowac wszystkich :tak: jak bedziesz miala chwilke to mi dopisz tą 5 przy @ mojej :)

Misiss ale Ci zazdroszcze ze masz z kim i dla kogo ogladac takie baje :sorry2: ja ostatnimi czasy jak ogladam bajki to sie rozklejam <szok>
My ogladalismy w weekend hotel transylwania (czy jakos tak) i to chyba najlepsza bajka jaką oglądałam :D co chwile się z P. smialiśmy :)
baaardzo polecam ! :D

ja w tym cyklu znowu mam jakies dziwne nadzieje tym razem ze moze sie uda .. nadzieja matką głupich <ściana> .
wmawiam sobie ze ten inofolic tylu osobom pomógł że i mnie się uda .. sama mam juz siebie i swoich mysli dosc :confused::szok:

Ostatnia edycja:
Watpliwosci
Nie smutaj sie widzisz po suwaczku ile przeszlam nerwow i lez zeby miec z kim te bajki ogladac :-) a to moje dziecie takie niedobre jest :-P wiesz. Ja wtedy mowilam ze chociaz jedno chce miec ale chce miec. A teraz? Teraz malo nie rycze czasem ze mam tylko jedno. Heh... strasznie chcialabym miec albo blizniaki parke albo drugie dziewczynke choc i tak wiem ze pewnie chlopiec bedzie jak bedzie hehe :-)
A co do hotelu transylwania to chyba pierwszy raz ogladalam go z pol roku temu :-) pozniej jak znajomi wpadli to kolejny raz :-) tez mi sie bardzo podobala :-)
A inofolik musi na nas zadzialac. Ja ci powiem ze sama odczuwam silne odczucie ze teraz dzieki zmianie lekow i inofolikowi sie uda a z drugiej strony czuje taki strach z rozczarowania jakie moze mnie spotkac na monitoringu. Okropnie sie go boje z tego wlasnie wzgledu ze jestem pelna nadzieii ze bedzie ten zakichany pecherzyk. Bo jak go tam nie bedzie to chyba sie zalamie....

Witajcie Kochane,
ale znowu musialam nadrabiac ;) Fajnie, ze tak aktywnie jest na naszym watku :tak:
Ja dzisiaj rano pozegnalam rodzicow, dojechali szczesliwie do domu i tak jakos nagle pusto bez nich :( Troche mi smutno. Rzadko sie widujemy, nastepne spotkanie jak bedziemy w PL dopiero na Boze Narodzenie, ehhhh :-(
U nas leje od rana bez przerwy, nie wiem sama gdzie to wsiaka...

Julia - Ja dzis od rana na Ibupromie bo dostalam @ niestety. Mimo wszytsko dzieki za kciuki ;-):tak:

Dziewczyny, przepraszam, jak ktoras z Was pomijam w postach,ale ciagle jakos nie nadazam i nie moge spamietac wszystkich i jak pisze posta to po prostu czasami zapominam, komu chcialam odpowiedziec ;-)

Jazza - bardzo mi przykro z powodu przyjaciela... Ja mam wsrod znajomych i kolegow z pracy tez kilka przypadkow nowotworow, w rodzinie tez mielismy pogrzeb w tym roku... Masakra, ze nie ma leku na to cholerstwo :(

Miss - ciesze sie, ze lepiej sie ogolnie czujesz i masz motywacje do rzucenia palenia Ja popalalam krotko na studiach, ale szybko rzucilam i nigdy mnie nie ciagnelo, zeby znowu zaczac. Moj M. zreszta nienawidzi fajek. I dobrze.
watpliwosci - zycze Ci, zebys zuzyla tylko jeden test, no moze dwa dla pewnosci ;-):-) a reszta niech zostanie nierozpakowana, bo zafasolkujesz jak najszybciej! A mozesz mi wkleic link z ebaya do tych testow? Bo ja chyba przeplacam w drogerii..

Aschlee - mozna spytac, co studiujesz? I mam nadzieje, ze przezylas te zajecia z "wredna baba" ;)

Malena - zapatrzysz sie na dzidziusia i zobaczysz, ze sama niedlugo bedziesz glaskach brzuszek :) Zycze Ci tego!

Tinus - Forum od tego jest i pisz jak tylko masz taka potrzebe :)

shawty - biedna jestes z tymi plecami! Ja bym jednak poszla do lekarza, moze masz korzonki chore? Albo nerki nie daj Boze...

Reszte Dziewczyn sciskam i przesylam pozdrowienia.

Ja sie umowilam do gin na 4.09. Zobaczymy gdzie mnie skieruje i na jakie badania... A moj M. jest taki kochany, ciagle mi powtarza, ze na pewno sie nam niedlugo uda...

Ludzie, ja dalej przerabiam kleske urodzaju od rodzicow, zrobilam znowu leczo,a jeszcze mam sliwki i dynie, uff....

Buziaki!!!

PS: Ja tez zamierzam zamowic Inofolic :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry wieczór :-) Witam :-) ale dziś miałam dzień, masakra...ten dzidziuś co u nas jest dziś biedaczek nie mógł kupki zrobić i tak okropnie płakał, że szok :-(:-(:-( straszne przeżycie to było dla mnie:-( ta moja bezradność:-(

missiiss nie wiem czy odważę się w ogóle testować :sorry2: nienawidzę testów bo zawsze widzę jedną przeklęta kreskę :-(

u mnie kończy się właśnie 26 dc, brzuch trochę dziś pobolewał. dupka już odstawiłam. nadzieja u mnie wygasła totalnie. czekam już tylko na 2 która lada dzień nadejdzie. no cóż, nie każdy może zaznać tego szczęścia w tym samym czasie;-)

spadam lulu :-p dobrej nocki :tak:

Lili
Ale sie rozpisalas lo matko :-D ale ja lubie czytac takie dlugie posty :-) szkoda ze @ przyszla... ehh takie juz sa te wredne malpiska. U mnie to nie dosc ze owu nie chce przylazic to i @ lazi jak chce :-\

Malena
Czopek glicerynowy pomaga na zaparcia u maluszkow. A co do testow szkoda ze sobie nie sikniesz ja tam lubie jak ktoras testuje bo emocje sa hehe ;-) a nie boisz sie dupka odstawiac bez testu?

Ostatnia edycja:
Zamawiaj zamawiaj Lili, faktycznie czuc po nim prace jajnikow :-)
Ja dzis mam dziwny dzien..taki wewnetrzny niepokoj czuje..jakby cos sie mialo stac..miejsca sobie znalezc niee moge przez to..:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry