reklama

Staraczki 2014 :)

Moj naburmuszony malz niedlugo bedzie dzis niestety obiad se odgrzeje sam!:-D wiem kochana jestem :-P ale moze przemysli swoje zachowanie. Ja leglam na kanapie bo strasznie mnie kluje tam na dole i tez poczulam mokro. Zaraz pibieglam do kibla i tam na szczescie kremowy. . Ufff bo sie wystraszylam ze cos innego tam zobacze. Glowa mnie boli w ogole kiepsko sie czuje a nawet nie ma jak zalegnac na kanapie i sie drzemnac bbrr :-)

reklama
Asiu
Mam mam oczywiscie ze mam. :-) ggin tak myslal czy mi dac a ja mowie ze mam jeszcze zapas w donu wiec wezme a on powiedzial ze dobrze bedzie bezpieczniej. 2x1 biore pod jezyk

Jazza
No fakt. Ciekawe kiedy sie mnie zapyta jak dzisiejszy test. Ciekawe w ogole jak jutro bedzie hmmm i zastanawiam sie czy zrobic znow to pepino czy juz inny. Z tym ze inne mam o czulosci 25 a pepino sa 10 to juz sama nie wiem. A jutro dopiero 9 dpo

Ostatnia edycja:
watpliwości - podła@

bywa i tak, ale wątpliwości3 - nie smuć się, zawsze są jakieś sposoby... cały czas jakieś nowe rzeczy wchodzą, medycyna idzie do przodu...nawet dzisiaj się dowiedziałam o jakiś nowych rzeczach na płodność - BabyMamaMed, czy coś - z innego forum, także ciągle w tym temacie ktoś działa. Na wszystko przychodzi odpowiedni czas tylko na każdego kiedy indziej...Nie jesteś sama, pamiętaj - wspieramy Cię, razem raźniej!

Barbarka też słyszałam o tej firmie Baby&Mama Med, nawet przeglądałam dzisiaj ich stronę :) moja koleżanka ma ich herbatką na trawienie :)

krysiulek, na trawienie? Oni tam wszystko mają! I co ta koleżanka mówi? Jak jej się trawi? :-D I to jest Dobre Trawienie, czy Spokojny Brzuszek u niej? Mnie najbardziej interesują Regularne Cykle i nad Płodnością się zastanawiam. hmhm...no nie wiem, jeszcze pomyślę.

reklama
Barbarka - ona dopiero od paru dni to pije i mówi, że już takich mdłości po tym nie ma jak wcześniej. A kupiła Dobre Trawienie, bo to drugie Spokojny Brzuszek to jest chyba dla maluchów na kolki.

Też trochę myślałam nad kupnem tego, ale najpierw porozmawiam z lekarzem co i jak :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry