reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
3 razy w tym miechu.mi wyszly dwie krechy .. tylko ze mi wychodzily a pozniej nie ... :/ zalaczam jeden z nich
tylko ze to nie pepino a one step

Załączniki

• 1410603968071.jpg
    1410603968071.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 104
Watliwosci ok to przeslij na priv;-) no to bedziesz miec zajecie;-)

No wiec zgoda jest;-)
Chyba jakas opatrznosc nade mna czuwa, maz zadzwonil i mowil ze ma szczescie bo juz grozil mu powrot rano!!!!!!
A tak po 16 wroci do domku;-) bede na niego czekala;-)

Moja przyszla bratowa dzwoni ze pozniej wleci a ja do niej ze moze tylko do 20 byc bo pozniej musze sie mezem zajac smiala sie:-D:-D:-D

Jula to juz zaraz wiec owocnego przytulanka ;-)

Schwaty a jak samopoczucie?

Wiecie co ... no masakra ...pospalam bo mnie zmulilo ... kawe niedawno chcialam zrobic,biorę moj ulubiony kubek, zalewam woda ..noz koozwa pekl na pol ! Kawa się polala ... ogarnelam. .. ziemniaki obralam na obiad,sięgam po sol i caly kuzwa duzy pojemnik puscilam na podloge ... jasna doopa ... no zmiatalam i az mnie na placz wzięło ... jak ja to zrobilam ... ehh ide drugie podejście zrobic ... mam nadzieje ze tluczkiem paluchow nie roztrzaskam

Anula
To pewnie przez fasolke ;-)

Shawty
A na testa sie nie pokusiisz?:-)

Przepraszam juz nie bede wam wklejac zdjec bo to bez sensu macie racje... test wysechl i tak juz od 3 h sie zastanawiam czy wam wkleic. No i wkleje i obiecuje ze to juz ostatni jaki wklejam. Juz nie bede wam przeszkadzac i zasmiecac forum. Poprostu mi wali na dekiel wiem... ale to dlatego ze to juz tyle trwa i jak tteraz nie wyjdzie to nie wiem juz co moze byc przyczyna niepowodzen i obawiam sie ze gin tez nie bedzie wiedzial....

Załączniki

• 1410616739123.jpg
    1410616739123.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 92
  • 1410616767924.jpg
    1410616767924.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 84
Misiss wklejaj ... po to tu jesteśmy :* ...noo ja widze ;-)

P.s to mnie w dekiel wali ... przykrywki do gara szukalam w ...lodowce i z afera do starego ze czemu jej tam nie ma ...zlitowal sie ...obiad robi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry