L
LiliMarlene
Gość
majdaczku - Kochana, tulam!! Sciskam mocno kciuki, zeby beta mimo wszystko wyszla prawidlowa. Jestesmy z Toba!
miss - dopiero nadrobilam posty ze wczoraj. Kochana, jak masz taka potrzebe to testuj... Ja mam takie podejscie jak shawty - staram sie jz tak dlugo bezskutecznie, ze nie testuje, zeby sie niepotrzebnie nie nakrecac, ale kazda z nas jest inna... Forum od tego jest, zeby sie "wygadac", a wiesz przeciez, ze wszystkie Ci tudobrze zyczymy:*
jazza - zdrowka! I lepszego humorku
Ja ostatnio tez mialam dolek...
anula - mam nadzieje, ze udalo sie ugotowac obiad
Czasami tez mam takie dni, ze czego sie nie dotkne, to katastrofa. Mam nadzieje ze dzis juz lepiej 
Spokojnej niedzieli wszystkim!
miss - dopiero nadrobilam posty ze wczoraj. Kochana, jak masz taka potrzebe to testuj... Ja mam takie podejscie jak shawty - staram sie jz tak dlugo bezskutecznie, ze nie testuje, zeby sie niepotrzebnie nie nakrecac, ale kazda z nas jest inna... Forum od tego jest, zeby sie "wygadac", a wiesz przeciez, ze wszystkie Ci tudobrze zyczymy:*
jazza - zdrowka! I lepszego humorku
Ja ostatnio tez mialam dolek...anula - mam nadzieje, ze udalo sie ugotowac obiad
Spokojnej niedzieli wszystkim!
Ostatnio edytowane przez moderatora:

M dzis w pracy, wiec uciekam prasowac, a potem bede robic obiadek. Wymslilam dzis greckie danie cevapcici z sosem tzaztiki i do tego ryz i pieczarki i brokuly mniam