reklama

Staraczki 2014 :)

majdaczku - Kochana, tulam!! Sciskam mocno kciuki, zeby beta mimo wszystko wyszla prawidlowa. Jestesmy z Toba!

miss - dopiero nadrobilam posty ze wczoraj. Kochana, jak masz taka potrzebe to testuj... Ja mam takie podejscie jak shawty - staram sie jz tak dlugo bezskutecznie, ze nie testuje, zeby sie niepotrzebnie nie nakrecac, ale kazda z nas jest inna... Forum od tego jest, zeby sie "wygadac", a wiesz przeciez, ze wszystkie Ci tudobrze zyczymy:*

jazza - zdrowka! I lepszego humorku :tak: Ja ostatnio tez mialam dolek...

anula - mam nadzieje, ze udalo sie ugotowac obiad :) Czasami tez mam takie dni, ze czego sie nie dotkne, to katastrofa. Mam nadzieje ze dzis juz lepiej ;)

Spokojnej niedzieli wszystkim!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Majdaczku kochana przytulam , trzeba wierzyc! ktory to juz masz tydzien? wysoka ta beta...trzymam kicuki by byo wszystko dobrze&&&&&

Miss kochana masz wiadomosc na priv:) widze ze dzis nie lepszy nastroj, niemysl teraz o zadnych badaniach poczekaj az co pokaza ci tesciochy!! &&&&&&

Lili a ty dzis co dobrego na obiad robisz?

jula - jeszcze nie wiem, ale na pewno bez miesa, bo nie przepadam. Zostal mi jeszcze obiad ze wczoraj i w kuchni leza jeszcze dwie kolby kukurydzy do ugotowania i brukselka ;)

Witam niedzielnie :-)

Missiiss kochana prosze pamietaj, ze nadzieja umiera ostatnia.. ja w Ciebie wierze i chce tu widziec rozesmiana Missiiss, bo w deche babka z Ciebie :-)

Julia a no pozno pisalam haha... razem z moim M leczylismy moje przeziebienie...domowymi sposobami haha.. bo nie od dzis wiadomo, ze na przeziebienie najlepszy...:-D:-D

Majdaczek cholera no... wiesci smutne, ale prosze miej nadzieje.. a ja za Ciebie zaciskam mega mocne kciuki i nie puszcze... jestem z Toba... ja mialam tak, ze wszystko z cioaza bylo super, potem wizyta serduszkowa i bilo i wszystko bylo w porzadku.. ja lzy szczescia.. a potem kolejna wizyta i juz nie bilo.. mialam zabieg i wiem jak to jest... dlatego tym bardziej z calych sil zaciskam za Ciebie kciuki kochana..

Przeziebienie trwa nadal..:no: M dzis w pracy, wiec uciekam prasowac, a potem bede robic obiadek. Wymslilam dzis greckie danie cevapcici z sosem tzaztiki i do tego ryz i pieczarki i brokuly mniam :happy2:

Pieknej niedzieli kochane :-)

Hejka. Ja tylko na sekundke.

Majdaczku slyszalam wiele podobnych historii ze serca lekarz nie mogl znalezc a pozniej wszystko dobrze sie konczylo. Wynik bety jest bardzo wysoki akurat na Twoj tydzien ciazy przeciez. Mam ogromna nadzieje ze bedzie dobrze!

jazza no to zdrowka:) aaa rozumiem wszystko haha:)

Lili u nas juz chyba 5 dzien z rzedu w domu rzadzą pyzy hehe:) i sosik a ze miesa niewyciaglam bedzie bez..:) corka i tak suche cieple pyzy w ciaga:)

Miss priv:) wiadomosc czeka...:):)

Misiss a ja ci powiem ... dzis 35dc mam ... zrobilam testa ale nie z porannego i bladzioch ..wiec u mnie pewna @ .. no coz ... cyc pobolewa ... ale nie wydaje mi się ze to cos moze z tego byc
.. wiec czekam na @ ....

reklama
Witam dziewczyny.

Majdaczku kochana moze dzidziolek ulozyl sie tak ze ciezko to tetno zlapac? Moze sprzet nienajswiezyszy. Trzymam mocno kciuki. Powiedzi mi tylko dokladnie ktory ty masz tydzien i dzien bo ja w tel nie widze suwaczka. Trzymaj sie! Jestesmy z toba!!!!

Anula beta sie klania znowu!

Missssssska moje bladziochy wygladaly dokladnie tak samo wiec trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!! Zaznacze ze dlugo byly bladziochami!!! A beta byla 20 a potem 89 i ledwo bladzioch widoczny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry