reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gochson, bardzo bardzo mi przykro :(

Asiu, bo ja się zaraz właśnie wybieram do rossmana po jakąś farbę, jakiś naturalny blond, bo siwe mi już wyłażą, coś możesz polecić?

Ostatnia edycja:
Mychunia dziękuję ;** tez o tym słyszałam i mam cichutka nsdzieje ze tak będzie ale Ciiii :p

mi mojego tez sie udalo zbalamucic ; p chociaz z nim to nie jest trudne bo On zawsze na chec ;))

Hej...a u mnie..hm...@ przylazła rano :wściekła/y:,więc znów nerw...Ale z drugiej strony,to już drugi cykl,kiedy jest regularnie w 32 dc.Niektóre z was może pamiętają moje nienormalne cykle od ponad roku (66dc,56,47 itd),więc to jakby dobry znak.Szkoda,że nie 28 dc,bo tyle zawsze miałam,no ale...:sorry2:
gochson współczuję i tulę mocno :( :*
A P. ma kaca, więc źle się czuje,a ja z dziką przyjemnością utrudniam mu dziś życie.:-D Wredna jestem...ale zasłużył sobie. Jak przeprosi po raz 34535 dzisiejszego dnia,to może mu odpuszczę.:-D

Cześć kochane :-) Ja wczoraj według tego kalendarzyka internetowego co mi Mychunia poleciła miałam wczoraj owulację bo temperatura wzrosła do 36,7 więc podejrzewam że to było to ale nici z tego bo starania mamy odłożone a ja durna nakręcam się i bacznie obserwuję swój organizm z nadzieją że może zechce mieć ze mną dziecko ale nie , podobnie jak Mligocka wczoraj pokłóciłam się ze swoim R i spaliśmy na osobnych łóżkach a powód jak zwykle błachy.. Ehh Ci faceci niczego nie rozumieją.. Jak kobieta stara się o dziecko to go za chiny ludowe nie może mieć bo ma z tym problem a jak może zajść w ciążę to musi dostosować się do chłopa bo przecież sama sobie tego dziecka nie zrobi.. Paranoja.. Zawsze coś musi być nie tak.. I być tu mądra !
Motylku teraz doczytałam trzymam mocno &&&& pamiętam jak ja sama się nakręcałam testami i na każde możliwe sposoby doszukiwałam się tej drugiej kreski ba nawet siedziałam w kibelku 20 minut z nadzieją że druga krecha się pojawi a tu dupa blada
Ewelinka po poronieniu dużo dziewczyn zachodzi szybko w ciążę , niestety ja nie miałam takiego szczęścia choć bardzo chciałam je mieć bo ja z R z 3 razy nie uważaliśmy i cicho wierzyłam że nam się udało a co gorsza wmawiałam sobie objawy ciążowe , ja nie wiem czy tak działa nasza psychika czy taka ogromna chęć posiadania dziecka
Karotka ja też taka złośliwa potem dla niego jestem.. Normalnie aż wredna , takie pomysły co ma kobieta to żaden facet ani za sto lat nie wymyśli hehe

Ostatnia edycja:
Asieńko bardzo chętnie przydałoby się jakiś kolor rzucić :) ostatnio bardzo się zaniedbałam przez tą nogę w gipsie.. a teraz tylko praca i praca która kocham i nienawidze w jednym!wiec czasu brak na wszystko :)

jeju ja to juz forum nie wyłączam jesteście mi jak siostry :)
Oj ja ostatnio kupiłam w rosmanie jakąś nowość z sayosa i nie żałuję, kolor ładny, włosy po nim miękkie i pszyste a i nie widać by kolor się wypłukiwał. Brałam zimny brąz. Mają też kilka nowości, więc może warto się tam wybrać.

reklama
Eh sayos....dramat. ale rozumiem ze jak sie samemu w domu wlosy robi to wlasnie takimi farbami. Schody sie zaczynaja jak chce sie zmiany.

Do góry