Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Blair dziekuje kochana ze pytasz, dzis juz ok skurcze prawie ustaly, mialam juz konsultacje laryngologiczna i anestezjologiczna takze czekamy 3 tyg o ile ksiaze Kuba bedzie chcial jeszcze posiedziec te 3 tyg.
No to prawda, ale nie tylko takie świąteczne, ogólnie zimą długie i zimne wieczory to trzeba się wzajemnie "ogrzewać"
A ja dziś zostałam przemile zaskoczona listonosz przyniósł mi wielką paczkę, a ja niczego nie zamawiałam, okazało się, że to spóźniony prezent ślubny od kuzynki,która nie mogła być bo jej się dzidzia urodziła kilka dni przed naszym weselem, i tak wiadomo, że pierwsze dziecko to świat im się kręcił wokół maleństwa, no ale już doszli do normy z małą....Ale mega fajnie z ich strony - 2 walizeczki z sztućcami, prezent praktyczny i elegancki
Motylku ciesze sie ze jest lepiej niech Kubus grzecznie siedzi w brzuszku
Kornelia fajna kuzynka miła niespodzianka
Julka sluz w ciagu dnia moze sie zmieniać, podobno najlepiej sprawdzać wieczorem
Nosz k***a pojechałam na myjkę ręczna i okazało sie ze szczotka do nakładania piany była chyba zanieczyszczona bo porysowalo mi samochód, głownie maskę, ale sie wściekałam, na szczescie nie mocno i moze da radę to spolerować, G wróci to zobaczy... Wrrr