reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair dziekuje kochana ze pytasz, dzis juz ok skurcze prawie ustaly, mialam juz konsultacje laryngologiczna i anestezjologiczna takze czekamy 3 tyg o ile ksiaze Kuba bedzie chcial jeszcze posiedziec te 3 tyg.

No to prawda, ale nie tylko takie świąteczne, ogólnie zimą długie i zimne wieczory to trzeba się wzajemnie "ogrzewać" :-D:-D

A ja dziś zostałam przemile zaskoczona :P listonosz przyniósł mi wielką paczkę, a ja niczego nie zamawiałam, okazało się, że to spóźniony prezent ślubny od kuzynki,która nie mogła być bo jej się dzidzia urodziła kilka dni przed naszym weselem, i tak wiadomo, że pierwsze dziecko to świat im się kręcił wokół maleństwa, no ale już doszli do normy z małą....Ale mega fajnie z ich strony - 2 walizeczki z sztućcami, prezent praktyczny i elegancki :)

Hej ja juz wstalam;-)

A ja chyba mam po ovu bo sluz juz kremowy wtf???!!! Trudno...

Glowa mnie cos boli...w miare sie wyspalam;-)
Wogole chcialam pyszny obiad zrobic a co wyszlo??? Mega pikantne mieso i sos ja pier....le...

No dziewczyny trzymam za Was kciuki;-)

Zouza no to faktycznie masz wokół siebie babyboom ;)

Motylku ciesze sie ze jest lepiej ;) niech Kubus grzecznie siedzi w brzuszku ;)

Kornelia fajna kuzynka ;) miła niespodzianka ;)

Julka sluz w ciagu dnia moze sie zmieniać, podobno najlepiej sprawdzać wieczorem

Nosz k***a pojechałam na myjkę ręczna i okazało sie ze szczotka do nakładania piany była chyba zanieczyszczona bo porysowalo mi samochód, głownie maskę, ale sie wściekałam, na szczescie nie mocno i moze da radę to spolerować, G wróci to zobaczy... Wrrr

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Melka no jutro na ocenie owulacji dowiem sie od gina czy juz po...

Blair ja pierdziele ale bym sie wsciekla:/

Watpliwosci ale masz wene;-) szkoda ze tak daleko mieszkasz:/ bo chetnie bym cie zaprosila ja po tych nockach ciezko z organizacja:/

Ja juz szwy sciegniete mam;-) wstepnie juz wiem ze raka niemam;-)
Teraz robie sobie moja siwizne hehe;-) a potem moze jeszcze drzemke zalicze...

Miss co tam u Ciebie jak sie czujesz?

Mychunia i Motylkowa no mam nadzieje ze wasze malenstea sie jeszcze wstrzymia z przyjsciem na swiat!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry