• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Padam na pysk... Zrobiłam całkowitą reorganizacje kuchni, wymylam i wyszorowalam kady kat w szafkach, pozmieniałam ułożenie na polkach, było trochę tego. Troszkę jeszcze zostało, ale zrobiłam sobie chwilkę przerwy...

Watpliwości no to faktycznie zapuszczone było

Julka ja tez sie wściekłam ale jak poszłam z G to okazało sie ze jak wysechł to tej rysy tak nie widać i G mowi ze da sie to spolerować, ale nie ma co przezywać bo mocno nie widać. Ja jestem przewrażliwiona bo samochód kupiony za moje własne pierwsze zarobione pieniądze i mimo ze rocznik 98 to ma pierwszy lakier, bo poprzedni właściciel traktował je jak dziecko ;)
Super ze szwy ściągnięte i ze wyniki dobre ;)
Szybkiej i bezproblemowej nocki :)

Miss a czy Tato nie moze pojechac z kimś innym? Albo sam taxowka? Życzę Ci jak najlepiej ale dziewczyny maja racje, nikt Ci pomnika nie postawi a zeby pozniej płaczu nie było. Pamietam jak ja robiłam a to trzeba bylo do pracy, to samochód zaholowac, to cos tam bo przecież ciąża to nie choroba, a pozniej siedziałam i ryczalam bo moze to ja zawiniłem bo moze Ren samochod, moze o jedno wyjście za duzo.
Zrób sobie listę hierarchii co jest dla Ciebie najważniejsze...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Witam;-)

Ja wracam do domu;-)

Dalam rade;-) ciekawe kiedy najdzie kryzys...niestety dowiedzialam sie ze za 3 tyg. Mamy miec 6 nocek:-(:'(

Blair no to dobrze ze niebedzie tak widac rys!!

Milego dni kochane i czekam na tescioszki pozytywne;-)

Hej
Wiem.... dzis postanowilam ze nie wracam juz do pracy. Jutro gina przemagluje od czego to moze byc i prosze na jutro o kciuki bo noc bylaa ciezka ...

Blair
Taxowka do wrocka? To jest 60 pare kilometrow. Nie da rady. A z rodziny wszyscy w pracy. Pojade bo nie mam wyjscia najwyzej jak bedzie cos nie tak zajade na ip...

reklama
Hej
Zbieram sie do pracy i zebrać nie moge, wczoraj utknęłam w tej kuchni i dzis mi sie zaspało trochę...

Julka współczuje tych nocek :/ ale moze pozniej bedziesz miała ich mniej jak wyrobisz te 6?
Lżej mi sie zrobiło jak zobaczyłam ze tak mocno tego jednak nie widać ;p

Kornelia duzo duzo zdrówka ;)

Melka tak poszła ;) tez sie ucieszyłam ;) wczoraj sluz juz nie był płodny wiec witam w koncu druga fazę ;) oby trwała 9 miesięcy ;)

Miss trzymam kciuki

Miłego dnia

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry