Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie mogę juz dziękować więc DZIĘKUJE wszystkim i kazdej z osobna...teraz oby wszystko dobrze było...jesli ja przy tak złych wynikach męża zobaczyłam II kreski to wszystko jest możliwe...ja przez ostatnie dni duzo się modliłam...test robiłam z krzyżem w ręku...Bóg mnie wysłuchał...;-)
Aschlee no to trzymamy kciuki &&&&&& i czekamy na relacje;-)
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien dla Ciebie! Czasami tez miewam takie dni, wtedy marze zeby jak najszybciej sie juz skonczyl...
Tinuss normalnie wciaz ogladam te twoje piekne 2 kreseczki;-) a jak tam maz zareagowal?
Zouza co ostatnio taka milczaca jestes?
A kiedy maz na operacje idzie?
Ja normalnie siedze i rycze!!!!
Kumpela odebrala firanke i co? Szlag zaraz mnie trafi...taki waski tunel zrobila ze nie idzie przesunac firanki...obciela to co miala zostawic normalnie kur...cy dostalam@!!
Jutro tam pojade i wojne zrobie!!!!! FUCK
Julia no fakt spierdzielila firanke;/ a mąż się rozpłakał...powiedziałam mu przez telefon bo jest w trasie;-)
Aschlee kciuki widzę ze jednak avatar zmieniony