Witajcie kochane:-)
Miissiiss monitor byl sluzbowy wiec rozumiesz kochana haha
Aschlee gratulacje kochana odnosnie pracy:-), super, ja tez bym nie wytrzymala na onkologii dzieciecj i na tej zwyklej tez, bo jestm wrazliwa
Watpliwosci no to porzadek zrobiony, ja co tydzien ograniam dom, ale na swieta jak zawsze szykuje wieksze porzadki i tez lubie jak przed swietami wszystko blyszczy i mam swiadomosc, ze kazdy kat czysciutki:-)
Julia no to firanka wisi super kochana:-)
Kornelia cudowne wiesci kochana, bardzo sie ciesze
Anula i takie nastawienie kochana jest najlepsze, tez takie mam obecnie i git;-)
Zouza kochana nie trac nadziei, bo cuda sie zdarzaja, nasza Tinus jest nejlepszym przykladem
Tinus wlasnie kochana jak sie czujesz szczesciaro Ty nasza?;-)
Jugoslawa ja tez juz zakupialm cale obrzyrzadowanie zimowe hehe i kurtalke, czapke, szlik, rekawiczki i buty i juz we wszystkim smigam, bo ja to zmarzluch czolowy ludowy jestem hehe.
A co do szantazu brakiem seksu to moj wie, ze tym mnie mozna zaszantazowac i wtedy miekne szybko haha.
Aschlee hmm nie widzialam takiego jogurtu, ale zakupic musze, bo uwielbiam makowce zwlaszcza takie swiezutkie i wszystko co z makiem kutia, drozdzowki itd, na swieta zawsze makowca pieke i farsz wyjadam haha
Julia kochana lacze sie w bou w zwiazku z @, przytulam i zobaczysz uda sie nam
Luxuorius witaj i powodzenia zycze:-)
Jugoslawa kciuki za dentyste i badz twarda kochana no!:-)
Jej wczoraj mialam taki intensywny dzien w pracy, ze wyszlam o 18 dopiero, masakra i z M wracalam do domu, a potem objadalam sie winogrronami i padlam na fotelu i M musial przeonosic moje zwloki hihi. Ale ten czas leci i dobrze, bo szybciej beda swieta hihi

coraz bardziej udziela mi sie ten nastroj:-)
Milego dnia:-)