reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja bylam poszalec na zakupach i kurcze humor mi sie poprawil bo takie przeceny wylukalam ze normalnie ptawie za free. :)

Ciasto zrobione juz w lodowce wieczorkiem bedzie mozna z kawusia wszamac :)

Missiiss kochana tak jest w koncu ostatnia jupiiiii :) przetrwalam ale ciesze sie ze teraz dwa tygodnie normalne zmiany :)

Lux to ja zaciskam kciuki zeby cos tam sie dzialo i zebysmy za kilka dni podziwialy piekny tescik....z dwiema grubasnymi krrchami oczywiscir

Lux najlepiej to sie nie nastawiac na luziku czekac do terminu i bedzie niespodzianka :tak:

Ja tez sie staram na nic nie nastawiac bo potem rozczarowanie bardziej boli a w razie czego lepiej miec dobry humor bo swieta ida :)

Lux no ja wiem kochana :tak:

Ciacho chyba wyszlo ok bo mezul sie zajada az mu sie uszy trzesa :)

U was tez taka pogoda dziwna? zimno,leje i wieje ze leb chce urwac.Czasem to sie martwie zebym okna nie stracila bo choinka rosnie blisko i mi galeziami w okno stuka...szok...takiego wiatru to jeszcze nie bylo

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki jakos wrny niemialam by dzis pisac...;-) w biegu dzis...

Anula kurde szkoda ze @ przyszla:/ a powiedz mi bylas na obserwcaji owulacji? Bo jak tak dlugo Wam sie nieudaje to moze cos jest na rzeczy?
Tulam

Miss kurde co za lekarz??!! Pewnie walcz kochana!!!!

Niedlugo kumpela na winko przyjezdza;-) zresetuje sie;-)

A i zrobili nagdodziny w niedziele ide do pracy na rsno, niezle placa wiec sie skusilam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry