reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karjetka witaj:) odpisałam już.
Mychunia zrób sobie. Ja też robiłam prywatnie wszystkie. Na nic skierowania nie miałam niestety. Da się przeżyć.
Dziewczynki spadam z roboty do ginka. Kciuki w górę aby był min 16 mm pcherzyk.
buzi

Karjetka- witaj! Ja dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis. Ja lekarzem specjalista nie jestem, ale sama staram się ponad 1,5 roku o dziecko, wiec trochę wiedzy zdazylam zaczerpnąć przez ten czas. Wydaje mi się,ze generalnie wyniki masz dobre i faktycznie progesteron potwierdza przebyta owulacje. Wynik HSG tez jest dobry. Oba jajowody sa drożne, a o to chodzi w tym badaniu. Ja sama miałam to badanie w czerwcu ubiegłego roku. Nieprzyjemne, ale co się nie zrobi dla fasolki, prawda. Pytasz o lekarzy. Ja od roku leczyłam się w Wejherowie u dr Kubickiej, ale przyjmuje już tylko prywatnie. Ona z kolei powiedziała,ze tylko rok nas leczy, a potem wysyła nas do kliniki niepłodności, aby specjaliści się nami zajeli. I teraz od stycznia lecze się u dr Makowskiej w Invimedzie w Gdyni. Wiem, że ma tez swój gabinet w Gdańsku. Polecam Ci ja goraco. Jest bardzo dobrym lekarzem od niepłodności. Ja sama zanim udałam się do niej poczytałam informacje o niej jako lekarzu. Było bardzo pozytywne i ja też tak Panią Doktor odbieram.

Ostatnia edycja:
AsiaSzw ja mocno za Ciebie trzymam kciukasy kciuki.gifBedzie piekny duzy pecherzyk:tak:
karjetka89 witaj :tak:

Załączniki

• kciuki.gif
    kciuki.gif
    30,8 KB · Wyświetleń: 1 732
Nooo Aschlee- w końcu wrocily Twoje fajne emotikony :-D Buźka do góry Kochana! Razem przeczekamy ten tydzień a potem tylko dobre wieści przyniesiesz z USG za tydzień :tak:

Asiu- no pęcherzyk będzie GIGANT!

Anula bardzo dziękuję-słyszałam o dr Makowskiej i tak cicho liczę,że to HSG coś dało i 9lutego zobaczę II kreseczki:tak: Jeśli nie to robię AMH i uderzam do kliniki niepłodności;/ bo wcześniej powiedziano mi żeby zrobić hormony,wyniki męża,hsg,amh i z tym wszystkim dopiero do nich uderzać. Myślę,że wybiorę właśnie Gdynie bo w Inviccie w Gdańsku robiliśmy tylko wyniki męża...a wrażenia bardzo nie fajne. Wszyscy tam jacyś burkliwi,zero informacji...jakoś mi się nie podoba tam.

Karjetka- mi dr Kubicka mowila,ze HSG baaardzo zwieksza zajście w ciaze, ponieważ jak to nazwala: wszystkie przewody są udrożnione. I to przede wszystkim w ciągu pierwszych 3-ech miesięcy. Mi niesety to nie pomoglo, ale życzę Ci, abys miała więcej szczęścia niż ja! No dokładnie, gdy się wybrałam do kliniki niepłodności w Gdyni, to wlasnie Doktor Makowska mowila,ze super, ze mam już wszystkie wyniki hormonow, badanie HSG a Mąż badanie nasienia. Dzięki temu nie musiala już nas nigdzie kierowac na dodatkowe badania, tylko od razu mogla zacząć leczenie, bo już ma nasz obraz na podstawie badan.

Anula a jak wygląda koszt wizyty u dr Makowskiej? Ja teraz chodzę do doktora Szymuli-ginekolog/endokrynolog...specyficzny bardzo...jeszcze przed hsg ciągle mówił o in-vitro w Inviccie w Gdańsku(tak tylko tam wg Niego są dobrzy specjaliści) jak mu powiedziałam,że najpierw chcę powalczyć ,,naturalnie,, potem ewentualnie inseminacja a na końcu in-vitro to się skrzywił i powiedział,że teraz nauka idzie na skróty i wybiera najprostszą drogę do celu...jakkolwiek zaczęłam szukać innego lekarza:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry