jazza
Fanka BB :)
Julia ja tez troche zakupocholiczka jestem, ale i oszczedzac umiem, zawsze co miesiac postanawiam sobie ile na ciuchy wydam, ile mniej wiecej na oplaty itd i zawsze mam stala sume, ktora zostaje z wyplaty na koncie, na slub oszczedzamy haha. Teraz w sklepach jest tyle przecen i to takich fajnych, ze jak zaczynam unikac sklepow, bo zawsze cos znajde, ja nie wiem, ze tez zawsze jak sa przeceny to jest tyle fajnych rzeczy, ktora sa must have normalnie
.
Kochana pogrzeby zawsze sa najgorsze, ale wiem, ze dasz rade, trzeba sobie powtarzac, ze tam gdzie jest teraz jest jej lepiej i juz nic jej nie dolega, to zawsze pomaga.
Jugoslawa no i zrobilas mi smaka na nalesniki najlepiej z serem i ze smietana i cukrem waniliowym albo z syropem klonowym/miodem albo z czekolada albo z dzemem truskawkowym albo z czarnej porzeczki
ahhh wszystkie
Lux to na szczescie mala awaria kurtkowa;-)
.Kochana pogrzeby zawsze sa najgorsze, ale wiem, ze dasz rade, trzeba sobie powtarzac, ze tam gdzie jest teraz jest jej lepiej i juz nic jej nie dolega, to zawsze pomaga.
Jugoslawa no i zrobilas mi smaka na nalesniki najlepiej z serem i ze smietana i cukrem waniliowym albo z syropem klonowym/miodem albo z czekolada albo z dzemem truskawkowym albo z czarnej porzeczki
ahhh wszystkie
Lux to na szczescie mala awaria kurtkowa;-)