reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lux niby tak ale do @ jeszcze wiele moze sie zdarzyc...dlatego powinnam w leb dostac bo mialam nie robic przed terminem @....ale ja to sie chyba nigdy nie naucze....mam po prostu slaba silna wole ;)

Lux moze ta wersja franca kednak nie przylezie :tak:

Aschlee widac bladziocha;-);-);-)
teraz ladnie kciuki zaciskam&&&&&&

Moniueia to super;-) teraz skup sie na projekt DOM;-) a przytulanie niech bedzie przyjemnoscia;-)

Wysylam Wam luzackie fluidki;-)

Proszę zdjęcie :P tylko łeb obcielam bo to jednak forum otwarte i nie wiadomo kto tu wlazi i patrzy sobie :P (jesZcze halke z kołem muszę dokupić:-))

Aschlee przepraszam ze pytam ale to dobry pomysł te starania jak są problemy ze zdrowiem?? A jeśli sie staracie jednak to lec jutro do lekarza i walcz o fasolke .. bo skoro tyle razy sie tak samo skończyło to i teraz bez tabletek i lekarza moze byc podobnie tym bardziej że jeszcze problemy z serduchem Cię męczą . Kochana ja nie pisze tego złośliwie tylko martwię sie po prostu :* uważaj na siebie .. obiecaj mi to ..

Załączniki

• 1424202203904.jpg
    1424202203904.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Proszę zdjęcie :P tylko łeb obcielam bo to jednak forum otwarte i nie wiadomo kto tu wlazi i patrzy sobie :P (jesZcze halke z kołem muszę dokupić:-))

Aschlee przepraszam ze pytam ale to dobry pomysł te starania jak są problemy ze zdrowiem?? A jeśli sie staracie jednak to lec jutro do lekarza i walcz o fasolke .. bo skoro tyle razy sie tak samo skończyło to i teraz bez tabletek i lekarza moze byc podobnie tym bardziej że jeszcze problemy z serduchem Cię męczą . Kochana ja nie pisze tego złośliwie tylko martwię sie po prostu :* uważaj na siebie .. obiecaj mi to ..
piekna!!!

Watpliwosci sliczna ta suknia :tak:

Tak podjelam decyzje ze bede walczyla dalej...ja nie mlodnieje skoro takie problemy sa teraz z moim zdrowiem to spojrzmy na to obiektywnie...lepiej nie bedzie...przynajmniej nie chce sie ludzic i czekac nie wiadomo na co a potem zalowac :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry