reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asia : paliłam elektryka i znow wrociłam do normalnych. Za 1 razem byl taki czas ze nie palilam bo nie ciaglo mnie a teraz ograniczyłam ale dam rade jak sobie cos postanowie to juz koniec haha mysle ze uda mi sie rzucic. Dzieki wielkie .

Motylku Czytalam duzo opinii ze dziala. Sprobowac nie zaszkodzi. Dlatego sie zdecydowalam, teraz dostalam ten Bromek i Cyntia mi przypomniala ze powinnam go odstawic.

Lalka dasz rade to paskuctwo skonczyc ;-)

Anulka, ja miałam być chrzestną mojego męża siostry syna pierwszego, ale okazało się, że jestem w ciąży i odmówiłam. Wierze w takie coś, że kobieta w ciąży nie może zostać chrzestną, bo później jedno i drugie dziecko w życiu będzie mieć problemy. Ile w tym prawdy, to nie wiem, ale liczę się z tym. Od tamtej pory pretensja jest. Ciesze się, że jednak nie zostałam chrzestną, bo im zależy tylko na kasie. Na chrzciny daliśmy 2 duże pudełka pampersów z firmy pampers i chusteczki nawilżające (trochę kosztowało), a teściowa potrafiła zapytać mojego męża, czy się z Kasią rozliczyliśmy. No rzesz k****, czy obowiązkiem jest dać prezent? Jak się ma to się daje, tak ja uważam. Jetem szczęśliwa, bo jestem sama z moją kochaną rodzinką. M się pytał dzisiaj, czy przypadkiem nie jest dla mnie za małe mieszkanie i czy lepiej większe? Ja powiedziałam, że te mi się podoba i nie ważne małe, czy duże, ale najważniejsze że jesteśmy razem :) Ucieszył się z tego co powiedziałam.

Karjetka, przykro mi <przytul> Ale może jest jakaś szansa? Nie ma @, to jeszcze nie jest przesądzone. &&&&&& aby jednak udało się :*

Anna903, ale @ nie ma, prawda? To jeszcze nie jest powiedziane, że ciąży nie ma. Powtórz test jutro, albo w poniedziałek idź na betę jeżeli @ nie przyjdzie. &&&&&&& :*

asik, nie miałam podstaw, aby Ciebie usuwać z listy :) Kochana, ja nadal czekam na Twoją wizytę u lekarza. Test przecież ci wyszedł. &&&&& za wizytę :*

Anna903, nieźle. jak dla mnie trochę za późno :P Ale z drugiej strony jak pierwsze dziecko, to tylko gratulować :)

Justynka, w takim razie powodzenia w starankach :* U mnie niby M jest na noc w domu, ale bardzo za nim tęsknię. Wraca z pracy, zje, umyje się i idzie spać. W sobotę tylko do 15/16-tej w domu i wraca dopiero w niedziele nad ranem i do południa musi odespać. Każda wolna jego chwila od pracy jest dla mnie cudem i też staram si wykorzystać ten czas jak najlepiej. Nie mogę doczekać się walentynek. M będzie pracować do 21/22-giej, ale obiecałam sobie, że zrobię romantyczną kolację :)

Asiu, nie smuć się <przytul>:* Rozmowa na pewno w jakimś stopniu sprawi, że poczujesz się lepiej :* Kochana, widzę że jesteś w moim mieście :D

mychunia, zdrówka Kochana :* co do seksu ja nigdy nie ustalam dnia, godziny kiedy będziemy to robić. Samo przychodzi i wtedy jest więcej przyjemności :)

ana, jak będzie dzwonić, to M już mówił, że telefonu nie odbieramy :D Nie potrzebujemy utrzymywać z nimi kontaktu. Po resztę rzeczy M pojedzie w poniedziałek między pracami, aby się z nimi nie spotkać :) Co do prezentu, to weź kup swojemu mężowi stringi z trąbą słonia :-D Prezent chce, to powinien się ucieszyć nawet z takiego :D Ja też nie mam pomysłu co mojego mężowi kupić, ale wiem, że ze wszystkiego się ucieszy. Nawet jak zrobię kolację będzie szczęśliwy :)

Iwo, najważniejsze że o nas pamiętasz :*

Lisica, nie mam pretensji, ale mogłaś napisać żebym przeniosła Ciebie na październik :) Pisałaś tylko, że czekasz jeszcze na betę, albo wizytę u lekarza. Już nie pamiętam. Jeżeli ciebie uraziłam tym to przepraszam :)

Blair, póki nie ma jest nadzieja. Więc nie załamuj się :*

Starające się: 19+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,

Hej dziewczyny, przepraszam, że wpadam jak po ogień, ale nie mam dziś nic czasu. Przed południem był dzień babci w przedszkolu, potem babcie przyszły na obiad o i tak dopiero teraz mam chwilke. Narazie nie zdąże was nadrobić, ale mam pytanko.
Byłam dziś rano na badaniach, moje wyniki:
TSH 3,09 µIU/ml (0,27-4,0)
FT3 3,11 pg/ml (2,0-4,4)
FT4 1,13 ng/dl (0,93-1,7)

Dla przypomnienia, robiłam TSH też w środe (3 dni temu) i było 4,6. Nie wiem co mam o tym myśleć. Czy te wyniki mogą jakoś zależeć od dnia cyklu czy jak.

Mam plamienia od 3 dni, już sama nie wiem czy to plamienie czy już mam liczyć jako @. Jak wy to liczycie, kiedy zaczyna sie @ jak jest krew czy jak plamienie ale już obfitsze?

I co myślicie o tych moich wynikach?

reklama
Malusiolka ja też czekam na walentynki chociaż nie wiem czy M przyjedzie w piątek czy w sobotę modlę się żeby nic nie wyskoczyło i żeby w ogóle przyjechał. Też zamierzam zrobić romantyczną kolację świece winko i inne bajery :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry