• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
AsiaSzw a dalej masz zamiar ja łykac? ja jutro ide do endykrynologa, tym razem do innego i mam nadzieje ze bedzie bardziej profesjonalny i powie mi czy mam brac czy nie, a nie jak tamtej ze profilaktycznie

:-):-):-):-):-) Byłam dziś u Gina - w prawym pęcherzyk pękł bo był jakiś rozlany na USG- wczoraj mnie tak jajnik napierdzielał, że zrobiłam test ovu a tam dwie grube krechy to chłopa do wyra i przytulanko - dziś dostałam Pregnyl bo w lewym też są 2 pęcherzyki i znowu do wyra i tak do środy kazał :-D:-D:-D:-D - biedak się wykończy ale jak dobrze pójdzie to od marca będę zafasolkowana ;-);-);-) Ale wolę się nie nakręcać.

Kupiłam sobie kieckę w Tesco za 73 zł :szok::szok::szok: w dooopie to mam - wczoraj przyszło wielkopaństwo - mieli być na 16 przyszli na 18 - zaproszeń nawet nie mieli bo niby babka nie zdążyła wydrukować :no::no:. Entuzjazm w nich taki, że chyba przed pogrzebem większy jest widać i czuć na odległość ,że na odpierdziel robione i gdyby nie brzuch to ślubu by nie było. Oczywiście od razu zaznaczyli, że tylko koperty bo niby na remont bo oni wszystko mają - normalnie aż mi się z moim odechciało. A panieński to jej koleżanka robi i do Wawy mamy jechać i mam się czuć zaproszona - jasne już lecę nie znam tych dziewuch jeszcze pewnie na prezent jakaś zrzuta i nocleg u jednej z nich. :crazy::crazy:

A jutro jest w końcu pogrzeb tego dziecka mój chce jechać bo nawet wolne sobie wziął ale ja nie chce wolałabym jechać później zapalić znicz i jakieś kwiatki male kupić. Nienawidzę pogrzebów a co dopiero takiego maleństwa - wszyscy będą ryczeć a ja nawet nie wiem jak się zachować - czy składać kondolencje :-(:-(:-(:-(:no::no::no: Kurde niech jedzie sam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry