Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja beczeć nie moge bo mi emek szlaban na kompa zrobi - wiec sama widziszNo wlasnie chodzi o to wkrecanie. Bedzie to super a jak nie bedzie ti znowu ryk

jakby co to ja test już mamTo co Dziewczyny- na sobotę ogłosić Narodowy...??![]()

- biedak się wykończy ale jak dobrze pójdzie to od marca będę zafasolkowana ;-);-);-) Ale wolę się nie nakręcać.

w dooopie to mam - wczoraj przyszło wielkopaństwo - mieli być na 16 przyszli na 18 - zaproszeń nawet nie mieli bo niby babka nie zdążyła wydrukować 
. Entuzjazm w nich taki, że chyba przed pogrzebem większy jest widać i czuć na odległość ,że na odpierdziel robione i gdyby nie brzuch to ślubu by nie było. Oczywiście od razu zaznaczyli, że tylko koperty bo niby na remont bo oni wszystko mają - normalnie aż mi się z moim odechciało. A panieński to jej koleżanka robi i do Wawy mamy jechać i mam się czuć zaproszona - jasne już lecę nie znam tych dziewuch jeszcze pewnie na prezent jakaś zrzuta i nocleg u jednej z nich. 

Kurde niech jedzie sam.