• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

ja narazie nic w marcu do ginki wiec zobaczymy co powie ale folik to nawet facet łykac powinien ;-) dobranoc Kochane lece mykac do mężusia trzeba dorobic uszka ;-)miłych snów:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no dobra G nakarmiony :)
kończę pierwsze piwko :)
wymyśliłam nowe kotlety, rozbiłam pierś z kurczaka, młode kartofelki ugotowałam i pocięłam w plasterki, ułożyłam na kotletach i przykryłam serem żółtym :) całkiem smaczne :)

Karolin ja też uwielbiam się śmiać. Mama mi opowiada zawsze że jak byłam malutka, to ledwo oczy otworzyłam i już się śmiałam :D

Agnieszka ja jestem rocznik '87
zanim się obejrzysz a będziesz od nas uzależniona :D a chętnie, najlepiej już z brzuszkami :D
ooo będziesz miała Szczerbulka :D

Gośka w takim razie zaciskam mocno kciuki :)

Iwo oby to Fasolek rozrabiał w brzuszku :)
&&&&&&&&&&& za teścik :)

Iwo, zależy jak ciąża przebiega. Najlepiej zapytaj się dziewczyn w Ciążą Ze Staraczek. Na pewno powiedzą Tobie ile ich dzieciaczki mierzyły w 6 tygodniu :)

Iwo, Gosia, &&&&&&&& :*

Moje Smerfetki już śpią i mam trochę czasu dla siebie (w końcu). Może M zaraz przyjedzie, bo dzwoniłam do niego teraz i ma telefon włączony, ale nie odbiera. Zawsze jak prace kończy, to można się do niego dodzwonić :)

Ostatnia edycja:
Blair87 - ja robię cała serie dan z serii płat z piersi z kuraka smażę, na to: pieczarki lub salami lub szynka lub pomidor lub ananas itp. na to serek zawsze i poddusić aż serek się podtopi ;-)

O rany dziewczyny dopiero co usiadlam na tylku. Mialam taki zapieprz w pracy ze nogi mi w tylek wchodza.

Przypal z ta SSMama. Olusia juz ja wywalila z fb?

Gosia & Iwo jutro czekam na wiesci. Kciuki trzymam.

Anulka co z toba?

Malus uwielbiam czas dla siebie. Wykorzystaj go jak najlepiej. I wrzuc jakas fote na FB

Blair ale mam smaka na mlode ziemniaczki takie prosto z wykopkow ;-)
A poeiwm wam ze moja zapiekanka powalila mnie na kolana, jak przeszla smakiem przez noc to poprostu niebo w gebie.

Ewelinka i co przemyslalas sprawe z lekarzem?

Ostatnia edycja:
Asia, włączyłam sobie TV i oglądam sezon na misia :P Czasami lubię sobie obejrzeć film animowany :) Mam prośbę. Wyślij mi na PW linka do ten zapiekanki, bo gdzieś w wątku się zapodział, a ja na pewno za jakiś czas ją zrobię. Z góry dziękuję :* Co do SSmama, to jeszcze widnieje na FB.

Oluś, gdzie jesteś? :*

Mój M właśnie dzwonił i za jakieś 20 minut będzie w domku :) Może winka się napijemy :D Później może małe co nie co. Muszę korzystać, bo w każdej chwili może @ przyjść i wtedy będzie dupa blada.

Asia, Anulka jest na forum, bo podziękowała mi za post. Zaraz się dowiemy co i jak :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry