reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinko- jak zrobisz wynik to napisz, wtedy wszystko co i jak Ci powiem. A za chwilke jak Ty będziesz zafasolkowana, to tez będziesz kupować takie ciuszki dla swojego maleństwa i błagam zabierz mnie ze sobą, bo ja uwieeeeelbiam zakupy! :szok::szok::-D

Blair, KasikP, Asiu
- chciałabym Wam powiedzieć, że jeśli byście były na moim miejscu i starały się o dziecko prawie 2 lata, (czego absolutnie Wam nie życzę, bo to jest straszne!) to też miałybyście takie podejście. Także proszę o więcej wyrozumiałości. Ja już się przez ten czas dość napłakałam. O irytacji Asiu to raczej tylko ja mogę mówić, bo odczuwam ją stukrotnie bardziej, gdy po raz kolejny się nie udaje. Koniec.

Blair, Olusia- dziękuję za miłe słowa na temat drzwi! :tak:

Olusia- nie pisałam do Ciebie, bo ty masz leżeć w łóżku i zdrowieć, a nie na forum teraz siedzieć ;-)

reklama
Dziękuję Kasiu kochana jesteś pobrane (1).jpg

Wszystkie jesteście kochane :P Dziękuję Wam że jesteście :*

Załączniki

• pobrane (1).jpg
    pobrane (1).jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 52
Anula rozumiem twoj smutek z tego powodu. Ale nie poddawaj sie. Co w glowie siedzi ma mocne odzwierciedlenie w tym co sie wydaza.
Jesli cie urazilam to przepraszam.
Jestem przy Tobie!

Dziewczyny te tabletki ktore dostalam zdzialaly naprawde cuda.Dzisiaj czuje sie poprostu swietnie.UWAGA!!!! teraz bede oblesna...w pewnym momencie poczulam ze mam cos mokrego na wkladce i calkiem tego sporo bylam przerazona balam sie isc sprawdzic ale co mowie trzeba leciec w razie czego cos dzialac...ale kolejny dzien zero plamienia to byl tyko sluz w duzej iloscihuuuurrrrra.gif
Dobra juz przestaje byc oblesna:-D
U mnie 14 stopni na termometrze:tak:
Anulka jutro wysylam ta piekna pogode do Was

Załączniki

• huuuurrrrra.gif
    huuuurrrrra.gif
    54 KB · Wyświetleń: 55
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć