reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
KasikP- z racji, że wiadomo wszem i wobec, że uwielbiam ciuszki, to Mała Oliwka też dostanie ubranka od swojego wujka Adasia.
To one:
PIKOWANA KAMIZELKA - Kurtki - Niemowlę dziewczynka (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska kremowa dwustronna kamizelka z różowe serduszka
KOSZULKA W KWIATKI Z APLIKACJAMI PŁATKÓW - T - shirts - Niemowlę dziewczynka (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska koszulka
KOLOROWE SPODNIE Z SERŻY - Spodnie - Niemowlę dziewczynka (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska i takie spodnie, tylko, że ja kupiłam granatowe i z materiału a na stronce ich nie widzę.

Mligocka
- czasem tak jest, że się idzie na spotkanie, a ludzie nie są tam fajni. Zwłaszcza jak piszesz noszą wysoko głowę i mają za wysokie mniemanie o sobie :no: Ale skoro Ł. ich lubi, to Kochana musisz zacisnąć zęby i się poświęcić! Judytka kiedy testowanie u Ciebie?? :tak:

Ewelinka- po wartości proesteronu będzie widać czy była owu czy nie. W legendzie pod wynikiem zawsze masz podane wartości progesteronu dla danej fazy cyklu kobiety.

hej :)

wstaliśmy z G dopiero, nareszcie trochę odespane :)
wczoraj nie byłam w stanie z Wami posiedzieć, ból głowy był tak niesamowity że tylko leżałam :( dziś już też coś zaczyna boleć, ciśnienie chyba mi dokucza :(
poczytałam Was ale nie dam rady odpisać bo tyle naprodukowałyście ;)

z tego co zapamiętałam to
Wanda cudowny piesek, zazdroszczę też zawsze marzyłam o piesku. Najpierw Rodzice się nie zgadzali na psa w mieszkaniu, a teraz G jest uczulony na wszystko :( jak byliśmy u znajomych nad morzem którzy mieli psa to po 3 dniach musieliśmy wracać szybko do Lublina do Jego Mamy żeby dała Mu sterydy bo strasznie Go uczuliło :( więc zwierząt nie będziemy mieli, no chyba że rybki...

Anula po pierwsze to piękne drzwi! a po drugie proszę mi tu nie pisać że nie uda się w tym cyklu, wykres piękny! bo pupy nakopię na spotkaniu, hmm chociaż ciężarnej nie można będzie bić, to dostaniesz pstryczka w nosek :) U mnie dziś mały spadek, do tego ból brzucha no i mało serduszek i wcześnie te serduszka, więc ja się szykuję już na kolejny cykl :) zaraz wykupię sobie abonament na Ovu

Obiecuję AŚ ale ja się tak bardzo igły boje... pobrane.jpg

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 36
Blair - taki spadek to nie spadek:tak: ciebie tez z fasolką widzę!
szkoda że nie możecie mieć zwierzątek :-(

Ewelinka - tak jak Ania mówiła wynik będzie wskazywał czy owu była

Asia - ja tam ciężarnej nie biję ;-)
Może się powtarzam ale zakopiańska fasolka też do stolicy ma przyjechać!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry