reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Oby Asieńku, wcześniej to mi tak nie zależało byłam zdrowa i jakoś tak czas leciał i nie zastanawiałam się czemu nam nie wychodzi.. ale po poronieniu każda niepoprawność ze strony mojego organizmu mnie niepokoji.. stałam się bardziej czujna..

Anula chyba się do ciebie przeprowadzę masz piękny dom - w moim stylu :)

ANULA nie wierzę w to za bardzo no ale jak tak mówisz to może kiedyś się uda napewno..

Ostatnia edycja:
Hej, Hej :-)

Dopiero wstałam, tak mi się dobrze spało.:-D
Mój Ł w pracy a ja... w pierzynach:szok:
Zmykam na zakupy. Się w porę zorientowałam że rajstop nie mam , a dzisiaj wybieramy się na 50 urodziny znajomego, mego Ł.
Tak strasznie mi się nie chce iść, dużo starsze towarzystwo myślące że wszystkie rozumy pozjadało, z dziwnym poczuciem humoru, gdzie oni się śmieją do rozpuku a ja se myślę: co w tym takiego śmiesznego?:-D Najchętniej bym nie poszła, ale.. no właśnie, mój facet za nimi przepada, ja niekoniecznie. Męczę się w ich towarzystwie,łaaaaa.:no:

Pozdrawiam

Anulko - marzy mi się domek.. jeszcze nam zostało 10 miesięcy na wynajmie- potem chcemy to kupić- a potem 2 mieszkania sprzedać i kupić dom ale do tego jeszcze daleka droga bo w drugim mieszkaniu dziadkowie mieszkaja a przecież ich nie wygonimy :) sumienia bym nie miała..

AsiaSzw u nas piękne sloneczko i ciepelko.... :-)

gabis zdrowka dla taty....

Anula1988 a mnie ominelas w tym wielkim poscie.... nie no zartuje....

Aschlee25 super kwiatek i jaki ladny... :-)

iwo:) jeszcze nie pojechalam.... zjem sniadanie i bede sie zbierac... dzieki ze pytasz... :-)

Anula1988 ladne maz dzwi i w ogole masz ladnie w domku.... :-p

KasikP ja sie w zasadzie dobrze czuje, no oprócz kaszlu, i bolesci przy kaszlu to jest ok... teraz mam odrywajacy kaszel i chrype, mam zmieniony glos...

Mligocka ja tez stalam o 10, teraz jem sniadanie... :-D

Kasik zazdroszczę ci pogody.

Motylek bądź dobrej myśli, ale koniecznie się badaj. Nie pamietam już czy robiłaś już jakieś hormony??

Mligocka :) witamy, witamy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry