Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniu on tak slodko spal... a wiedzialam ze jest bardzo zmęczony wiec mu odpuscilam ale moja ochota poszla na marne i oglądała film "obecność". Dzis choćby niewiem jaki byl zmęczony to mu nie odpuszczę w najgorszym wypadku na spiocha hahahah
Ewelinka- hihi, to się będzie działo u Was A o czym ten film? Bo tytuł coś mi mówi, a nie kojarzę akcji.
Iwo- nie, zeszły cykl był inny. Tam temperatura miała wahania większe. Ale z tego obecnego cyklu też nic nie będzie.
KasikP- ostatnie zdjęcie specjalnie dla Ciebie, bo wiem, że uwielbiasz moją fototapetę, hihi!
Pozostaje mi się cieszyć moimi drzwiami. Chciałam się z Wami podzielić ciężką pracą mojego Taty, który dzielnie odwalił kawał dobrej roboty przy montażu. Jestem z niego taaaaka dumna!
Cześć dziewczynki;-)
U Mnie też piękna pogoda już jest 10 stopni, wysyłam ją nad morze do Asi Ewelinki i Anuli
Wandzia boska sunia;-)takie ma mądre oczka słodziutka
Moja jest już duża w czerwcu kończy 4 latka wrzucę potem fotkę
Anula- tylko seks i seks ci w główce siedzi hihihi wczoraj był cin&cin.. było rano dziś dzięki za kalorie odwdzięczę się w pon na fitnesie:-)
Proszę mi zdjęcia drzwi wysłać;-)
Oluś motylku jak się czujecie??
Ja nie mam opcji dziękuję i forum znów mi się wiesza:--(