reklama

Staraczki 2014 :)

Witam rano;)
Szczyt glupoty zrobic test tak wczesnie i dziwic sie ze nie wyszedl;)
Piersi mam dalej ogromne brzuch wydety i ciagnie no zobaczymy....

Kasik u mnie był tylko cień w 11dpo a jakiej czułości robiłas? Jesli nie ma cienia to przynamniej 2 dni się wstrzymaj:tak:

Olusia - byłas już u lekarza? mam nadzieje że to nic powaznego

Wanda - przykro mi z powodu pieska, my w tym m-cu pożegnaliśmy świnkę i tez od razu kupilismy nową bo nie mogłam patrzeć na łzy mojego dziecka

Jakie macie plany na sobotę?
My idzimy do restauracji - tam gdzie robimy komunię. Chcemy zobaczyć jaka jest obsluga, oraz czy jedzenie tak dobre jak słyszeliśmy.

Ostatnia edycja:
reklama
Dokladnie znowu cos sie dzieje.
Iwo nie wiem chyba jakis standardowy. Ostatnio tez 11 dpo wyszedl ale tu nawet temp nie skoczyla wiec nic trzeba poczekac. Dziwne tylko bo takie piersi mialam tylko przy ciazach a bola bardzo... No nic trzeba czekac i juz

Aaaaa, no to może jeszcze dojdzie. Ma więcej czasu niż polecony.

Jak się czujesz? Młoda już wie, że rodzeństwo będzie miała??

O kurcze Ewelinka, ale fajowo. Może jak mi się znudzi Sopot to do Twojej mamy pójdę ;-)

Ostatnia edycja:
Iwo- ja idę dzisiaj na roczek do chrześniaczki mojego M. Impreza będzie w pubie, więc też będzie wyjście, hihi :cool2:

Ewelinka- cooo Ty, gdzie u mnie bzykanie Kochana. Ja na szmacie jeździłam do nocy po tym remoncie. :wściekła/y: Już miałam dosyć, ale wolałam to zrobić i dzisiaj mieć już z głowy, dlatego mogę siedzieć z Wami teraz :tak: No, ale z twojej strony to bardzo nieładnie, że nie było przytulania i nie zbudziłaś Adasia! :dry:

Asiu- może gdzieś ktoś ma tę roślinkę. Koniecznie popytaj, bo ona dosłownie w dzień albo dwa rozprawia się z bolącym uchem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry