reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie witajcie :-)

U mnie też dziś nie fajna pogoda...
Motylkowa ja rozumiem że u Ciebie słońce świeci, ale żeby tak się chwalić w trzech postach pod rząd? Hihi

Motylkowa ja rozumiem że u Ciebie słońce świeci, ale żeby tak się chwalić w trzech postach pod rząd? Hihi

903db4c7c98e_Vc_orig.gif

mówiłam żeby nie jeść na noc a sama wino zajadałam czekoladą bąbelkową z toffi i potem jeszcze zjadłam pączka... mało w nocy spałam takie miałam koszmary :wściekła/y:

jeszcze się wczoraj wkurzyłam na maksa... teściu ma dostać w spadku dom po ciotce... sprawa spadkowa w sądzie... odczytanie testamentu jeszcze nie ustalone.... potem dom chce sprzedać i nam dać kasę na mieszkanie tudzież budowę w zależności za ile się go uda sprzedać.... wczoraj tak z teściową chcieliśmy zobaczyć po ile takie domy stoją (bo ma bardzo dobrą lokalizację) i co wchodzimy na ogłoszenia, a tam ten dom co ma go teściu dostać wystawiony na sprzedaż :wściekła/y: ciotką "opiekowała się" (nic przy niej nie robiła, jeszcze ją biła) siostrzeńca ciotki córka i ona to wystawiła, a dom nie jest jej :wściekła/y: kiedyś testament był na nią napisany, ale ciotka go zmieniłą jak widziała jaka ta kobieta jest ... dlatego tyle wypiłam Zobacz załącznik 613051

Anula tak, oj będzie serduszek k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_3z_orig.gif

a u mnie słoneczko Zobacz załącznik 613052

Załączniki

• 903db4c7c98e_Vc_orig.gif
    903db4c7c98e_Vc_orig.gif
    7,8 KB · Wyświetleń: 62
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_3z_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_3z_orig.gif
    3,8 KB · Wyświetleń: 62
Gabis chyba 2 dni roznicy bylo. Tylko u mnie wykres zaznaczy pozniej nizz mialam. Ja tez mam dosc pozno ovu zawsze mydlalam ze wczesniej ja miewam.

Goska u nas leje jest szaro i obrzydliwie :-(

Aniula on dziewczyn nie przyprowadza, on chodzi do nich ;-)

Aschlee twoj maz jest boski ;-) szybki Bil ;-)
A na sloneczko czekam od ciebie bo na prawde jest okropnie.

Ja juz w pracy. Zlych dolegliwosci ciag dalszy. Z tymi uszami to przekichane mam :-( dzis szumi mi niemilosiernie i jestem cala nerwowa. Grrr. Do tego zapowiada sie nudny pierwszy dzien miesiaca . Mlody dalej chory w lozku gnije. Nie wazne ile lat jak chlop jest chory to jakby umieral prawie. Zaluje ze musze tu dzis siedziec bo chetnie bym go w tym lozku dopilnowala bo cos czuje ze juz przy kompie siedzi.
Dziewczyny jakies pomysly macie na zatkane uszy kuzwa bo zwariuje.

Anulka przyjedz do mnie to cie na ta imprezke uczesze ladnie :D

Wandziu- chciałam pisać właśnie, że u Ciebie to chyba też jest mega pogoda, bo też potrójny pościk, hihi. Wiesz co, możesz wejść na taki zbędny post, edytuj go po prostu i na dole po prawej stronie masz opcje kasuj i możesz bez problemu usunąć zdublowany post. :tak:

Mychunia- oj i trzeba było się tak objadać, jak potem takie koszmary! :laugh2: Wiesz, co za ludzie bezczelni, że ten dom wystawili. Po prostu nie do wiary! Mychunia to teraz my będziemy drwi zamykac przed Twoim odgłosami, hihi! :laugh2:

Asiu
- aaa, to taki Amigo z Twojego synka, hihi :laugh2: Chętnie bym przyjechała na fryzurkę, ale taka pogoda straszna, że nim bym wróciła do domu, to zapewne byłoby już po pięknej, zrobionej przez Ciebie fryzurze :eek: Asiu na ucho to mi zawsze najlepiej pomaga ta roślinka oranż czy jakoś tak. Słyszałaś o tym może?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry