reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia a tym które nie idą, to chyba dobry wieczór :-D

Kasik - mieszaanka beagla z posokowcem bawarskim - moc energii hehe

taka była mała:
t6o7.jpg

A taka jest teraz:
6rsn.jpg

Załączniki

• t6o7.jpg
    t6o7.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 41
  • 6rsn.jpg
    6rsn.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Hej dziewczyny, oj nie było mnie tu chwile, chociaż starałam się podczytywać, żeby całkiem nie wyjść z obiegu, ale chyba mi sie to nie udało to co produkujecie jest nie do nadrobienia. Nie miałam za bardzo czasu na forum bo mój tata ostatnio zle sie czuł, cały tydz był w szpitalu. Podejrzenie guza żołądka :-(, na szczęście wyniki nie potwierdziły, teraz czekamy na drugie wyniki.
Anula miło mi ze mnie pamiętasz :zawstydzona/y: Ja postanowiłam troche sobie odpuscić i podejsc do staranek "lajtowo" zobaczymy czy mi sie udało. Byłam na wizycie u gina. Był miło zaskoczony ze przyszłam taka przygotowana, z badaniami, które powiedział ze bardzo dobrze sobie zleciłam (a to wszystko dzięki Wam). Jak byłam u niego to akurat w ten dzien wyszedł mi pozytywny test owu i widział bardzo dobrze jajeczko, i kazał przyjsc na monitoring. Po dwóch dniach poszłam, myśląc ze owu juz była a on stwierdził, ze prawdopodobnie własnie jest owu, choc nie był bardzo przekonujący. Ovufriend pozniej wykazał mi owu w dniu testu pozytywnego w 16dc, ale wg USG owu była 18 dc. AsiaSzw pamiętam ze tobie tez ovufriend inaczej wyznaczył owu. Mozesz mi powiedziec ile dni roznicy to było.
Wogóle jakoś tak w tym cyklu strasznie pózno ta owu nie wiem czemu, a może poprostu jak tak je miewam a tego nie wiedziałam, i za szybko odpuszczałam staranka. Kazał zrobić jeszcze raz prolaktyne i progesteron, antyTG i antyTPO-nie zabardzo jeszcze wiem co te ostatnie znaczą.

Myśle ze nie bede w stanie nadrobić waszych wszystkich postów niestety. Postaram sie poprostu teraz być troche bardziej na bieżąco. Zazdroszcze wam tych pogaduch tutaj.
Pozdrowienia z rana i lece robić śniadanie dla moich chłopaków ;-) Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
AsiaSzw - no tak z grubej rury? od razu obrzydliwy ;-)

chyba ze masz brzydko za oknem, u mnie piękna pogoda się zapowiada nie ma chmur i już 5*C (wczoraj było 14C* i słonko)...może jakiś spacerek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry