reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia - Ty to przede wszystkim powinnaś się porządnie wyleczyć, bo czytałam na FB że zapalenie płuc u siebie podejrzewasz.... A żeby biegać bez zadyszki, to trzeba powolutku - ja dziś miałam średnią zaledwie z tego co pamiętam 7 z kawałkiem km/h. I cały bieg rozmawiałam z mężem ;-)

reklama
Mlauś nie będzie Zobacz załącznik 613021 bo mam @, a wtedy się nie kochamy k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,32_fA_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,32_fA_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,32_fA_orig.gif
    11,6 KB · Wyświetleń: 55
wanda_23 wiesz napisalam zapalenia pluc albo zapalenie oskrzeli... ale mam nadzieje ze nic z tych rzeczy nie mam i ze to tylko jakas infekcja he he :happy2: ale tak czy siak nie lubie biegac, wole isc na aerobik taneczny z jakimis ukladami tanecznymi:tak:

Wandzia, jak Twoją wypowiedź czytałam, to łezka zakręciła mi się w oku. Urodzisz dzieciaczka, jest małe i zaraz rośnie na kobietę, albo mężczyznę i odchodzą z domu. Wiem, że my też tak robiłyśmy, ale smutne to jest. Moja ma 4 lata, a potrafi tak dowalić, że czasami w piętę mi idzie : Tzn. nie przeklina, ale wymądrza się :P

Oluś,marsz do łóżka :*

Olusia - to dobrze, że w łóżku jesteś. Koniecznie się wylecz porządnie :tak:

Maluś
- no właśnie... ech... dlatego czas najwyższy na trzecie u mnie ;-)

Cwaniara :P Ja też mogę się położyć i pisać, ale muszę zaraz grzać jedzenie dla mojego M, bo wraca zaraz do domu. Z pracy do domu ma 10/15 minut :P

Wandzia, a ja sobie odpuściłam. Może kiedyś. Na razie praca i 2 córki. Teraz potrzebują mnie bardziej niż wcześniej. Ale odkąd mieszkamy sami Oliwka lepiej się zachowuje i nie wydaje dziwnych dźwięków. Do pracy muszę iść żeby M odpuścił sobie chociaż te nocki w soboty i czas będzie nasz wspólny :)

Ostatnia edycja:
taaa, też mogłabym się do łóżka wrzucić, ale wiem, że zasnęłabym od razu... a muszę jeszcze z psiakiem wyjść. Mamy 4 miesięczną sunię i skubana jest taka, że trzeba z nią zejść na dwór, nie da rady tylko jej wypuścić na ogród.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry