reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Oluś, a dziękuję :* Tylko, że rano mogę zjeść, bo już dla mnie za późno :P Musze uważać co jem i o jakiej porze, bo później źle się czuje. A poza tym muszę się odchudzać, ale coś mi ciężko to idzie :-D Tu KFC, tam kiełbaska i jak tu się odchudzać :-D:laugh2:

Aschlee, to na co czekasz? Zbieraj się na pociąg, bo ja już czekam i pupa mi marznie. Zaraz sople będą na tyłku :-D

Malusiolka he he ja lubie jesc... nie mam zamiaru sie odchudzac.... he he :-) przyjda ladne dni to bedzie rower, basen, rolki, spacety wiec spalimy troszke kalorii :-) ale jak tu laski pisza KFC itp to mi tez cieknie slinka...

Ostatnia edycja:
Malus to ja juz sie zbieram :-D

Wziela mnie chec na ryby i co Maz wyskoczyl do sklepu i przyniosl mi rolmopsy:tak: pychotka jakbym mogla to wypila bym ta zalewe bo jest taka pyszna i kwasniutka:laugh2: od rybek chyba duzo nie przytyje:-D

Olusia za kwasne teraz dalabym sie pokroic:tak: czym kwasniejsze tym lepsze korci mnie na ta zalewe ale czy ona nie jest szkodliwa w nadmiarze bo to chyba z octem a moj to bardzo mnie kontroluje...zupek chinskich nie,za duzo soli nie...a mnie akurat do tego ciagnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry