reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie Dziewczynki!

Wczoraj się już nie odzywałam, ponieważ późno wróciłam do domku z zakupów i potem sprzątałam po skończonym już (huuura!) wstawianiu drzwi :laugh2: Zeszło mi do 00.30 :eek: Ja dzisiaj idę na imprezę do lokalu. Mojego Męża chrześniaczka ma roczek, więc ostatki karnawału spędzimy GODNIE, hihi :tak:

Gabis
- bardzo się cieszę, że tak dobrze wszystko u Ciebie ze sprawami gin. Fajnie, ze gin docenił fakt, że na własną rękę porobiłaś badania. Bierzesz dalej ten euthyrox? Kiedy robisz kontrolne TSH? Badanie antyTPO dotyczy tarczycy. Badaniae antyTPO pokazuje czy przyczyną niedoczynności tarczycy jest przewlekłe zapalenie. U mnie tak jest, ze właśnie przyczyną deliktanej niedoczynności jest nieustane zmiany ogniskowe w tarczycy. Ta choroba niestety ma brzydką nazwę od japońskiego naukowca, który sam ją zdiagnozował u siebie- nazywa się Hashimoto. Nic to nie zmienia w obrazie leczenia niedoczynności tarczycy poza tym, że po prostu wiadoma jest jej przyczyna- czyli przewlekłe jej zapalenie i dożywotnie branie leku, ponieważ poprzez to zapalenie tarczyca się wyniszcza.

Asiu- jakie piękne zdjęcie z Twoim już takim dużym synem! Tylko czekać aż on będzie do domku przyprowadzał swoje dziewczyny :laugh2:

KasikP- jak tam wczorajsze bzykanko? Punkt Ł i G odkryty i zaliczony?;-) Ja już mam remont z głowy na jakiś czas, nareszcie! :laugh2:Dziękuję, że spaliłaś swoją i moją porcje kalorii na basenie, hihi :laugh2: Ja wczoraj jak myłam w nocy 140 m2 podłóg u mnie w domu, to też myślałam o spaleniu Twojej porcji kalorii :laugh2:

Ewelinka- było wczoraj przytulanie z Adasiem? ;-) Jak z poszukiwaniem pracy? Kiedy się wybierasz na rozmowę? Co do fast foodów, to się nie martw, bo mój Mężuś i ja potrafimy kilka razy w miesiącu jechać na takie jedzonko. Wiem, że to nie za dobrze. :no2:

Blair- trzymam kciuki za Twój wykresik! :tak: Na moim się nie skupiajmy, bo i tak z tego nic nie będzie, jak zawsze. Dlatego lepiej oczekujmy Twojego zielonego końca! :tak: Tekst, który zalinkowałaś przeczytałam. Bardzo ciekawy punkt widzenia jakże trudnego tematu. Moja siostra też będzie podchodzić niedługo do in vitro. Życie jest niesprawiedliwe :no2:

Wandzia-
śliczne psiaki! :laugh2:

Lalka- ja tak wierzyłam w to, że uda się Wam tym razem! Kochana ściskam Cię mocno! Musimy być silne, nie ma innej możliwości! :tak:

Achlee- hihi, jak ja kocham czytać o Twoich zachciankach ciążowych! :laugh2:

Gośka- po raz kolejny szczerze Ci gratuluję! Beta wszystko pięknie potwierdza :laugh2: Ja mieszkam "niedaleko" Asi. U nas na pomorzu dzisiaj ohydna pogoda, bleee.

Motylek- jakie piękne gadżety robisz ze wstążki! Naprawdę przepiękne to i takie klimatyczne :tak:

Ana- ja stosuję clo drugi cykl. Pregnylu na pęknięcie pęcherzyka nie muszę brać, ponieważ pęcherzyk sam u mnie pęka przy wielkośći 22-24 mm. Jest to potwierdzone monitoringiem. Wiesz co mi ginka z kliniki mówiła, ze można spokojnie brać go kilka cykli. To są specjaliści od niepłodności, więc dobrze się na tym znają.

Gochson-
buuuziaki! :tak:

Maluś- co Ty tam dzisiaj Kochana szykujesz do jedzenia dobrego? Nie wiem czy przedwczoraj doczytałaś, bo pisałam Ci ten przepis na pierś z kurczaka z warzywami z ryżem. Jakieś plany macie na dzisiaj? Mężuś w pracy? ;-)

Mychunia- to popiłaś wczoraj troszkę, co ;-) Fajnie, czasem trzeba się troszkę rozluźnić. Wy teraz na dniach pełną parą wracacie do staranek, taaak? :laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry w ten pięknie zapowiadający się dzionek:-)

Gabis - &&& za tatę. Oby wszystko wyszło dobrze. A poczekalnia dobra myśl. Odpocznij, unormuj organizm a wszystko będzie dobrze.

Wanda - to ty biegasz i to tyle. Niezła z Ciebie kobietka. Ja nie mam teraz czasu na to. Kiedyś biegałam, stale wieczorem 1 km, chodziłam do pracy na piechotę 2 km. Teraz na bieganie brak czasu, do pracy jeżdżę autobusem, do miasta na zakupy autem i się przytyło mi. A od grudnia kolejne 1,5 kg.

Wczoraj zaliczone przytulanko.

Jak tu wstawić wykres z ovu frend?

U mnie wczoraj bylo brzydko za oknem ale dzisiaj jest pieknie jak bede sie dobrze czula ( a mam taka nadzieje) to po wypadzie do sklepu chyba wybierzemy sie na krotki spacerek na plaze albo do parku:tak:

Opcja dziekuje wrocila hurrrrra.gif
Ja wczoraj musialam Meza ciut na ziemie sprowadzic bo w przyszlym miesiacu chcial jechac i poogladac ( czyt. wybrac) wozek.Powiedzialam ze po pierwsze mam juz swoj wypatrzony a po drugie tym sie chce zajac dopiero w lipcu najwczesniej...Chlop jakby mogl to przespal by ten czas i wstal na porod tak sie nie moze doczekac:szok:

2-Milego-Dnia-2580.gif

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 57
  • 2-Milego-Dnia-2580.gif
    2-Milego-Dnia-2580.gif
    19,7 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Gosia - ładnie wyszło, dzięki.

Tak ładna pogoda. Oczywiście teraz 2 stopnie, jeszcze miejscami szron ale piekne słońce już zachęca do wyjścia na dworek.
Zmykam, M wstał jakieś śniadanko ido miasta. Dziś jeszcze do pracy.
Miłego dnia

Aschlee- nooo tak, czyli Twoja wczorajsza brzydka pogoda przesunęła się dzisiaj do nas nad morze, ech... :no: Ale Twój Mężuś w gorącej wodzie kąpany, hihi. Ale to bardzo miłe z jego strony! :tak:

reklama
Anulka to jak to wszystko idzie ode mnie to jutro Wam dostarcze sporo Sloneczka od rana:tak: jak sie patrzy za okno to sie nie chce siedziec w domu...
A no tak tu racja on to juz by wszystko latal i kupowal...ja tam wole sie jeszcze wstrzymac no i wiem ze o wozek bedzie walka ktora zapewne i tak ja wygram ;-) Mezul teraz w goracej wodzie kapany a potem bedzie wygladal pewnie tak :tata zly.gif no coz zobaczymy z czasem Zobacz załącznik 613050

Załączniki

• tata zly.gif
    tata zly.gif
    55,4 KB · Wyświetleń: 60

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry