reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tak Ivo ja już po Ovu- też byłabym zdziwiona gdybym nie sprawdzała szyjki i śluzu ale faktycznie miałam wtedy owulke..
Anula juz troszkę lepiej,Kości juz mnie tak nie bolą..

W sumie po castagnusie cykl zaczyna mi się normować.. wcześniej miałam cykle takie długie ze szok nigdy nie wiedziałam kiedy mam ovu i wogóle.. Tak Asiu postaram się zrobić tylko nie wiem czy u nas jest taka możliwość..

Anula tata sie postaral pieknie ;-) a film jest o rodzinie ktora zamieszkuje w domu w którym stradzy i sciaga pare ktora zajmuje sie zjawiskami paranormalnymi ;) wiecej nie bede pisac bo jak nie ogladalas a lubisz horrory to warto zobaczyc a jak powiem to zniknie cala przyjemność ogladania ;-) ajj będzie sie dzialo... wybieram się na zakupy i moze kupie jakas sexy nowa bielizne to wtefy moze Adas sie nawet obudzi hihihi ; p

Asiu wlasnie mi sie przypomnialo ze w zeszla sobote bolaly mnie jajniki i moze to byla owu wiec w pon chyba moglabym zbadac progesteron co?

Motylku - Agniecha83 chyba zaszała w tym cyklu co brała ten costangus :tak:

Ewelinka - zbadaj bedzie wszedziała czy rzeczywiście owu była, u mnie 25zł kosztuje progesteron

Ivo ja się nie nakręcam ale faktem jest ze organizm się inaczej zachowuje.. dzień przed owu myślałam ze wyrostek mnie łapie.. taki ból szoook.. w końcu po tylu latach moze dojdę ze sobą do ładu..

reklama
Ewelinka- aaa już wiem, oglądałam ten film! Ewelinko taaaak, z ta bielizna dooobry pomysł. Kusisz Kochana, hihi! :laugh2:

KasikP
- ojej, aż się zawstydziłam w imieniu fototapety :zawstydzona/y:

Dziewczynki dziękuję za miłe słowa na temat drzwi! Komplementy przekaże Tacie na pewno! :laugh2::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry