reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
AsiaSzw bo teraz to wyglada inaczej niz wtedy tez rano myslalam ze jeszcze nie ma ale teraz jest zaraz pod postem z lewej strony:tak:
Iwo dokladnie tak to wyglada;-) bez wkladeczek ani rusz

Anulka, na obiadek robię kotlety z piersi i pewnie ziemniaczki i jakąś surówkę. Wczoraj Oliwka prawie nic nie jadła więc muszę coś pod nią zrobić. Co do przepisu to nie widziałam go. Jakbyś mogła poproszę na PW. Niedługo na pewno zrobię przepis Asi :) Planów z M aż takich nie mamy. Niedawno wróciliśmy ze sklepu i zaraz biorę się za sprzątanie i za obiadek :) Trochę czasu razem chcemy dzisiaj spędzić, bo na 16-tą M chce jechać do pracy. Jutro w domu i pewnie spacerek rodzinny. Dzisiaj jakoś pogoda nie dopisuje, bo co chwilkę pada. Dzisiaj znowu nie wyspana, bo młodsza prawie całą noc budziła się z płaczem i później starsza, bo brzuszek bolał, to wzięłam do nas. Roksanka i tak o 6:30 wstała i moje spanie to tylko 3h (jeżeli to było 3h) ;/

ewelina, nie bez powodu mówi się "w marcu jak w garncu", albo "Kwiecień plecień, bo przeplata trochę zimy, trochę lata" :P

Anulka, zdolnego masz tatę :)

Widzę, że opcja dziękuję wróciła. Ale ciężko jest się przyzwyczaić, bo Ona znajduje się pod postem :P

Asiu, KasikP- zgoda już, ale już! :tak: Nie uraziłyście mnie, tylko musiałam napisać Wam jeszcze raz jak to jest ze mną. Asiu ja już próbowałam się nastawiać pozytywnie wiele razy i też to nic nie przyniosło. Po takim czasie starań jestem na etapie, że się przyzwyczaiłam już do tego, że się nie udaje. Ale chyba Dziewczynki MUSI kiedyś przyjść ten dzień, kiedy zaświeci i dla nas słońce, prawda?

Anula1988 pewnie ze tak...zobaczysz bedzie tak ze w malo spodziewanym momencie zobaczysz na tescie piekne dwie kreseczki a za 9 miechow bedziesz meczyc sie na porodowce...A kto wie moze los wynagrodzi Twoje czekanie odrazu blizniakami:tak: trzymam mocno za Ciebie kciuki Kochana.Musi byc dobrze tylko nigdy w to nie watp

reklama
Ania !!! powiem tak ja się krótko staram i na chwile obecna nie jestem w stanie poczuć tego co ty ale wiem jedno
jedź w góry i nie myśl o owulacji o ciąży o niczym poprostu odpocznij i może wtedy wszystko samo się potoczy.
Życzę tego tobie z całego serca i wszystkie dziewczynką które już bardzo długo starają się o dzidziusia.
Dziękuję za uwagę.

Aschlee fajowy ten twój czarny suwaczek- :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry