reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylku ja też strasznie nie lubię pobierania krwi, zwykle wkłuwają mi się i dopiero pod skórą szukają żył :/ czasem po kilka razy :/

Iwo oj chciałabym chciała, ale jestem realistką :)

Asia haha to Wy z łóżka na tym wyjeździe nie wyjdziecie :D przy takich obrotach to co najmniej bliźniaki będą :D

Anula nie chciałam Cię urazić :* po prostu wierzę w Was :* Kochana wiem jak to jest czekać na spełnienie marzenia, które niby jest blisko ale wciąż są rozczarowania, przeżywam to od wielu lat jeśli chodzi o zaręczyny, teraz jestem już tak nastawiona, że pomimo że jest pierścionek to i tak nie wierzę że On uklęknie... tyle różnych okazji, urodzin, sylwestrów, rocznic, wyjazdów i ciągłe rozczarowania i nic pewnego że będziemy razem, bo dwa razy mnie zostawił, więc wiem co czujesz. Ale to nie znaczy że nie możesz mieć wsparcia w nas, bo po to tu jesteśmy, że jeśli Ty masz gorszy dzień i tracisz wiarę to my jesteśmy tu po to żeby tą wiarę podtrzymać :*

Aschlee cudownie :D takie obleśne posty mogę czytać :D
przyślij ciepełka i słoneczka do warszawy bo jest paskudnie
ja też uwielbiam Twój czarny suwaczek :D

Anulka Ovu mi ustawiła na dzień później kiedy nie czułam nic kompletnie, natomiast w dniu który ustawiłam sama miałam bóle owu dosyć mocne, śluz płodny no i szyjka była otwarta, a dzień później już się zamykała

uciekam, mój G wyspał się i odpoczął i Mu się zebrało na amory :D

Judytka- aaaa, kurcze, ja myślałam, że Ty już dalej w cyklu... ech, ta pogoda :no::sorry: Udanego wyjścia Kochana! Zaciśnij zęby i rób dobrą minę do złej gry! Ja tez nie lubie takiego towarzystwa, które wysoko się nosi...

Achleee milo nam ze jestes z nami ;-)

Blair, slub jest niepotrzebny i tak mozna byc razem.
Skuchaj rozwodki ;-)
Chociaz wiem co czujesz. Ja pomimo rozwodu czekam kiedy zostane nagrodzona i znowu bede mogla byc zona. Teraz juz tak na prawde, na 100 % bo mega tego pragne byc zona tego Szyma. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry