reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo - po tym weiesiolku tez Cie tak zalewalo ??? o.O ale kurde jaki seks jest super o.O jakby sie jakis nawilzaczy uzywalo co najmniej :D a biore 2 razy dziennie po dwie tabletki :)

przepraszam za krzyki w nocy ale mi sie @ skonczyla i dawalismy czadu chyba z ponad godzine :D a my jak to my godziny mamy zawsze super na seks i rozumiem ze o 1 w nocy krzyki mogly denerwowac hihihih :D
a tak serio to wczoraj byl najlepszy seks w moim zyciu hihihihi :D
i mialam 3 albo 4 raz w zyciu kobiecy no wiecie co no <wstydnis> wytrysk :sorry2:

reklama
Anula, dzięki przyda się bo ja nigdy tego tłuszczu z boków się nie pozbędę:wściekła/y:
W pon wt śr się odwdzięczę
wątpliwość, jeszcze było za cicho następnym razem jeszcze głośniej:-) poszalałaś;-)
Idę do wanny poleżeć:-p

Asiu ja też bym już chciała być Jego, Jego żoną być z Nim jedno, bo od dawna wiem że to ten, z każdym dniem kocham Go bardziej, a po 10 latach dalej mam motyle w brzuchu :)
Anula Idziesz ze mną do listopadówek :D a później wrócimy tu wykopsać Asię do grudniówek :-D

Iwo też myślałam o narodowym, niech Anula ogłosi :) i będą kolejne listopadówki

Wątpliwości - ja nigdy nie miałam problemu z wilgocią ale rzeczywiście było po bandzie :) jeśli dla ciebie jest to plusem to tylko się cieszyć!
Ty też pierwszy cykl bierzesz?

Hehe w końcu wszystkie znajdziemy z Wieskiem!!

Iwo - wiesiolka kupilam jakos w lipcu .. jeden cykl zaczelam go brac ale tyllko przez pare dni bo zapomnialam brac i lezal i czekal na swoja kolej :D
a jak teraz tak zachwalalas jego skutecznosc to wyciagnelam go z szafy i budzik ustawilam sobie na 10 i 18 zeby nie zapomniec brac codziennie :D

Iwo jak sie czujesz ?? :D masz juz jakies objawy mocno ciazowe ? :D:D:D:D kurcze tak sie ciesze ze sie Tobie udalo :)

Wątpliwości - chyba żadnych specjalnych. Czasem tylko często do wc latam i bardziej zmęczona jestem. Mam jeszcze czas :)

Asia - no tak sukces ma wielu ojców :)

Wątpliwości- gratuluje nocnych podbojów i wytrysku, hihi :tak: Ja w ogólnie nie wiem co to ten wytrysk u kobiet :szok: Nie mogę znaleźć punktu g, a co dopiero o wytrysku mi myśleć, hihi ;-) Ja też miałam dużo sluzu po wiesiołku. Podczas seksiku faktycznie służył jako ciągły nawilżacz, a czasem to aż za dużo go było! W tym cyklu nie stosuje i jest faktycznie trochę mniej śluzu.

Blair- ja tam nie wchodzę w żadne układy, bo dam dupy i tylko niesmak zostanie :dry:

Asiu- no Ty rodeo na Szymie to już chyba dzisiaj możesz zacząć, co? :-D

reklama
Kochane udzielam się teraz mało bo robie lasagne.

Anula bedziemy razem wybierac ciuszki dla naszych malenstw i narzekac na bole plecow od wielkich brzuchali :) Asia razem z nami z reszta ;)

Tez niewien co to wytrysk u kobiety ; ) nie bylo mi dane przeżyć ale kiedys czytalam ze malo ktora kobieta przezywa wytryski ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry