reklama

Staraczki 2014 :)

Blair- nosz kurde! Ale kusisz tym punktem G! Pokaż go nam, ale już! :rolleyes2: Co będziemy wiedziały jak i gdzie go szukać! :laugh2:

Wątpliwości-
dzisiaj wybór padł na: szara sukienka, czarne kryjące rajstopy i czarne botki na obcasie.

Mychunia- dziękuję w imieniu Taty! :tak:

Myślałam, że już wysprzątałam po remoncie, a teraz na zdjęciu widzę jaka rama lustra jest cała od białego pyłu z ścieranego cekolu, jaaaaaaaaaaaa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nigdy nie skończę sprzątać :no::no::no:

Załączniki

• 20140301_153303.jpg
    20140301_153303.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Blair- jeśli chodzi o ten punkt g zakupowy, o którym piszesz, to ja znam go doskonale i przeżywam tę rozkosz za każdym razem, gdy tylko przekraczam próg centrum handlowego :szok::laugh2: Ale Blair mi chodzi o ten punkt w nas, którego się w łóżku używa, hihi :sorry::zawstydzona/y:

Anula, pięknie Kochana :*

Mój M właśnie do pracy pojechał, a ja czekam aż mi się woda zagotuje, bo muszę liście odparzyć i będę gołąbki robić :D Mięsko już przygotowane mam :D

Aschlee25 licze na to ze juz nie dlugo wszystkie zobaczymy 2 piekne kreseczki na tescie i wysoka bete... :-)

No ja licze ze jak mi sie uda w kwietniu to moze na grudzien tez sie zalapie? hmmm...

Wątpliwości- gratuluje nocnych podbojów i wytrysku, hihi :tak:

ewelinka_shn ale mi smaka na lasagnie zrobilas... nie dobra dziewczynka z ciebie.... he he

Ojj dziewczynki czytam was i pękam ze śmiechu
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
hehehe

A ja bylam na zakupach, potem do tesciowej na obiad i na krotki spacerek i pojechalam do przychodni jak zobaczylam tlum ludzi do lekarza i kolejke i czekanie przynajmniej 2h to zwatpilam i poszlam do apteki po syrop.. nie chcialo mi sie tyle tam czekac... jak cos to podjedziemy wieczorem tam, moze bedzie mniej ludzi...

AsiaSzw a powiedz mi gzie ty pracujesz? ze pracujesz i w tyg i w weekend...?

Anula1988 no no sexy laseczka z ciebie... :-)

Olusia ja jestem fryzjerka, pracuje w Sopocie. Ale moj system zmianowy to dzien na dzien. I w soboty tez pracujemy. Od kwietnia tez w niedziele, ale w tym roku mnie to nie dotyczy bo powiedzualam ze nie bede w niedziele przychodzic. Wiec wiesz 3 dni w pracy 3 dni wolne. Lubie tak bo mam caly wolny dzien niby, a do klientek jeszcze prywatnie jezdze wiec mam wiecej mozliwosci.
A ty na jakim oddziale jestes

AsiaSzw aaa to to fryzjerka jestes... musze wpasc do ciebie na obcinanie wlosow... :tak:powiedzialas tak bez ogrodek ze w niedziele nie przyjdziesz i nikt nic nie powiedzial? he he ja pracuje na oddziale internistycznym czyli jednym slowem interna albo wewnetrzny :tak:

reklama
Anula no innego zdjęcia nie mam :(

A to mój dzisiejszy obiad: zapiekany camembert z ziemniaczkami i sosem czosnkowym
uploadfromtaptalk1393687710853.jpg

Make up zrobiony zabieram się za włosy :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1393687710853.jpg
    uploadfromtaptalk1393687710853.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 45

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry