reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula - ja tez nie wiem gdzie punkt Gieeee jest :D a te wytryski to chyba przypadek bo w ciagu dwoch lat to 3 albo 4 raz udalo mi sie to zaznac :sorry: i ani ja ani P. nie wiemy co zrobilismy innego ze akurat wczoraj to sie stalo :D
czyli nie wmowilam sobie tego i wiesiolek tak dziala na ilosc sluzu:-D w ciagu dnia jest to troche uciazliwe ale w lozku jest jak znalazl :D
Anula a Ty jak sie ubierasz na imprezke ??? takie super sukienki nam pokazywalas ze jestem ciekawa :> moze pstrykniesz nam fotunie przed impreza na facebooczka ??? :)

a ja musze sie pochwalic ze z Moja kochana prababcia juz jest dobrze, obustronne zapalenie pluc przeszlo Bogu dzieki i wyzdrowiala :) !!! chodzi usmiechnieta i humor wrocil Jej :)
co prawda chodzi o balkoniku no ale w wieku 83 lat to i tak dobrze :) tak strasznie sie ciesze !! jak z nią ostatnio rozmawiaialam na skype i byla taka zadowolona to sie poryczalam ze szczescia az :sorry:

Hej.
Właśnie wróciłam z zakupów - spłukana że hej hehehe, no ale cóż...

Wątpliwości - wow !! Zazdroszczę takiego fajnego seksiku... ja ostatnio w ogóle nie mam ochoty i nie wiem czemu :confused:

Co to jeszcze miałam rzec...Aaa, test robiłam, jedna krecha i nic więcej. Niby się nie łudziłam, ale wiecie jak to jest, zawsze jest jakiś cień nadziei.
Uciekam obiad robić i obejrzeć odcinek Przystanku Alaska ;-)

Wątpliwości- super, że już lepiej z Babcią! Kurczę, wychodzimy o 16. a ja jeszcze nie wiem co ubrać :confused: Póki co to umalowana jestem i paznokcie zrobiłam, a teraz śmigam męczyć włosy prostownicą :sorry: Jak ubiorę się jakoś znośnie, to wstawie na forum zdjęcie, ale nie obiecuje ;-)

Anula Bogini punktu Gie znalazła go dziś
slider3.gif
służę radą :D

Wątpliwości cieszę się że z Prababcią dobrze :) oby tak było jeszcze przez lata :)

zmieniliśmy koła w samochodzie, ale się zgrzałam... a zraz trzeba zrobić obiadek i szykować się na imprezkę, a ja nie wiem w co się ubrać...

Moze w tej Wawie przy okazjj Blair nas poinstruuje ;-)
Ja Anulka dzis mam taki zamiar zabawic sie z moim ukochanym :D

Blair ummmm lubie sex w ciagu dnia tylko tak malo okazji mamy :-(

Watpliwosci zdrowka dla babci jeszcze wiecej

Ja dalej zdycham w pracy. Jakis koszmar dzisiaj

dziekuje za tyle milych slow o mojej babci !!! Ona jest na prawde cudowna z reszta widac nawet na facebooku jak moi kuzyni sie o Babci wypowiadaja ..

Anula Ty i nie wiesz czy sie ladnie ubierzesz ? :O no ladnie to sie usmialam :D
Blair to na twoja foteczke tez czekamy :D:D:D:

Asia ale anginka też dotyka uszy, a z ciśnieniem rzeczywiście coś nie tak, bo mi też zatyka uszy i głowa pęka :-( oj to niedługomobydwie będziemy dawać czadu :-D

Anula tata ma talent :-) ciuszki słodkie :-)

watpliwości
bardzo się cieszę, że prababcia wyzdrowiała :-)

reklama
Mychunia, ale nic mnie nie boli tylko zatkane i szumi. Az oczy lzawia. Najgorsze jest to ze jestem przez to poddenerwowana. Jak susze wlosy to juz wcale nic nie slysze. Beznadziejnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry