reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia zapraszam. Tak powiedzialam tak bez stresu, ostatnio wiecej rzeczy powiedzialam bo wiele lezalo mi na watrobie. Zaznaczylam rowniez ze jak sie nic w tematach nie zmieni to sie zwolnie wiec wierz mi pelen bezstres. Ale jest git, widze swiatelko w tunelu. I jeszcze tym administratorem naszego funpage zostalam to cos znaczy :D

Blair nie widze fotek w tel, a nie chce mi sie do kompa siadac. Pewnie boskie jest

mychunia, dziękuję :* Ja na obiad miałam pierś z kurczaka, ziemniaki i surówkę z młodej kapusty, pora i marchewki :) A gołąbki robię na jutro :) Co do sushi, to nigdy nie jadłam i nie wiem, czy spróbowałabym :P M namawia mnie na owoce morza, ale ja na nie patrzeć nie mogę.

Maluś jest 7 rodzajów sushi głównie różni się to sposobem zwijania :-) a z czym zrobisz to Twoja inwencja twórcza :-D my dziś będziemy robić z ogórkiem zielonym, papryką czerwoną, śledziami solonymi, awokado i wędzonym łososiem. jaka kombinacja jeszcze nie wiem :-)

reklama
Kiedyś siostry ze szwagrem próbowali namówić mnie na krewetki, ale jak zobaczyłam te dupy w krewetkach, to od razu mi się odechciało :P:-D

mychunia, nie wiem czy skusiłabym się. Samo słowo sushi :P Może kiedyś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry