reklama

Staraczki 2014 :)

dzień dobry :)
my dopiero przed chwilą wróciliśmy do domu, wyszłam z domu o 7 rano a wróciłam o 18:30, masakra jakaś, ale jeszcze jutro i dwa dni wolnego :)

brrr85, a no wypoczęłam przez poniedziałek i wtorek, zawiozłam małego do przedszkola rano i leżałam w łóżku przez tv :) stwierdziłam, że mi się też trochę od życia należy :) No ale dzisiaj już byłam w pracy i jestem znowu padnięta :) Trzymam mocno za Ciebie kciuki żeby @ nie przyszła &&&&

Maluś, może krwawienie się jeszcze zacznie, dopiero skończyłaś brac te tabletki, może musi chwila minąć żeby organizm zareagował &&&

Ale tu się ruch zrobił, dużo nowych staraczek, mam nadzieję, że na koniec roku to wszystkie rodzić będziemy :)

Ja mam dzisiaj 15 dc, od kilku dni pobolewają mnie jajniki, śluz jest płodny a testy owu wychodzą negatywne :( Nie wiem o co chodzi, jeszcze dwa m-ce temu co m-c miała owu i to czułam taki ból przez powiedzmy pół godz (podejrzewam, że po pęknięciu pęcherzyka) że czasem to nospe musiałam brać lub coś przeciwbólowego. A w tamtym m-cu owu nie było wcale, w tym się też nie zapowiada :(

reklama
Blada krecha jest ale to zazwyczaj taka jest. Np jak dwa m-ce temu w ten dzień co mnie tak bardzo bolało podbrzusze to druga krecha była ciemniejsza dużo od tej kontrolnej więc wszystko się zgadzało, a kilka dni przed tym bólem była ale jasna :"(

zrób jutro :) ja też dzisiaj robiłam i u mnie nawet cienia cienia tej drugiej nie było :P więc sprawdź to :) może będzie owulka :) a dodam że lewy jajnik pracuje bardzo intensywnie więc chciałam się upewnić czy czasem nie mam prędzej ale jeszcze nie mój czas:)

Hejcia dziewczyny.... wlasnie wrocilam z pracy.... cale bite 12
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
hehe wystarczy ze nie ma mnie troche i tyle stron do nadrobienia mam.

AsiaSzw CzekaCudu i witajcie i rozgosccie sie u nas... :-)

m-s oby @ nie przyszla....:-)
Malusiolka ja mialam pieczonki.... :tak:
gabis przykro mi ze przyszla @... :-( oby kolejny cykl byl tym ostatnim...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry