reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
U mnie pierogi kto preferuje (mojego syna tekst) ;-)
Wszystko wskazuje że zaczęły mi się płodne:-)
ASIK . Ja mam w domu syna który w kwietniu będzie 5latkiem:-)

U mnie pierogi kto preferuje (mojego syna tekst) ;-)
Wszystko wskazuje że zaczęły mi się płodne:-)
ASIK . Ja mam w domu syna który w kwietniu będzie 5latkiem:-)

Moja córka w listopadzie skończy 5 :) i tak się zastanawiam odnośnie tej szkoły bo teraz obowiązkowo od września 5 latki do szkoły,tylko moja jest z drugiej połowy roku czyli będzie mogła zostać jeszcze rok w zerówce?dobrze ja to rozumiem bo już się pogubiłam w tym wszystkim.

Ja też się nie orientuje może którąś nam to wyjaśni bo nie kunata jestem wydaje mi się że młody powinien być jeszcze w przedszkolu

Dobrze rozumiesz. Ja akurat jestem wielkim przeciwnikiem tej nowej reformy. Uwazam, ze to bzdura.

Forum babyboom na androidzie - super polecam. Chyba sie uzaleznilam od Was ;-)

Też mi się zdaje że to jest takie odbieranie dzieciństwa my szliśmy do zerówkg mając 6 lat i jacy jesteśmy mądrzy:-)mimo że mój syn już ładnie liczy do 30 , uwielbia dodawać odejmować i uczy się już pisać ale tak uważam żeby jeszcze trochę skorzystał na tym przedszkolu:-)

Cyntia - ty tez masz ładny wykresik :) 7 dni jest ok. Za 3 dni można by było się pokusić o betę. Nie nakręcam ciebie tylko kibicuje!!!!!

Malusiolka - odżyjesz jak tylko się wyprowadzicie. Teraz tylko pozostało traktować ja jak powietrze!

reklama
Hejcia laseczki.... ja sie wlasne obudzilam... tzn jestem po nocnej zmianie...:-D tez mi sie snia ostatnio dziwne sny ze potem jestem cala mokra.... dawno juz tak nie mialam....
mychunia alez kochana zapraszam do naszej tajnej grupy na fb.... :tak: gratuluje dla siostry... spisala sie dzielnie... he he....gratuluje ciociu:tak: a odnosnie pracy moze jednak nie wszystko stracone... moze jednak uda sie i przedluza tobie umowe.... hmm trzymam kciuki...
Anula1988 he he to prawda jestesmy wszystkie sliczne he he :-p a moje propozycja imion to:
dla córci: Maja, Zuzia, Natalia,Lili
dla synka: Krzysiu, Marcin, Michal, Kuba
My nie uciekniemy z tad... bedziemy tu i tu.... :tak: fajnie jest tutaj....
karolina859 he he kochana dziekuje za mile slowa i za to ze pytasz o mnie... mile to... he he :-)

Aschlee25 ale narobilas smaka!! nie dobra z ciebie dziewczynka.... :-) ale masz sny nie ciekawe...

Cyntia85 trzymam kciuki zeby to bylo to.... i zebys zobaczyla 2 kreseczki....:happy:

asik 87 hmmm 5 latki do szkoly? a nie 6 latki? hmmm

Hehe zapomnialyscie o mnie buuuuu.... :-(