reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia no sen byl straszny chwile dochodzilam do siebie a potem balam sie zasnac ;-) nie mam pojecia dlaczego...
ja nie mam facebooka niestety

reklama
Hejcia laseczki.... ja sie wlasne obudzilam... tzn jestem po nocnej zmianie...:-D tez mi sie snia ostatnio dziwne sny ze potem jestem cala mokra.... dawno juz tak nie mialam....
mychunia alez kochana zapraszam do naszej tajnej grupy na fb.... :tak: gratuluje dla siostry... spisala sie dzielnie... he he....gratuluje ciociu:tak: a odnosnie pracy moze jednak nie wszystko stracone... moze jednak uda sie i przedluza tobie umowe.... hmm trzymam kciuki...
Anula1988 he he to prawda jestesmy wszystkie sliczne he he :-p a moje propozycja imion to:
dla córci: Maja, Zuzia, Natalia,Lili
dla synka: Krzysiu, Marcin, Michal, Kuba
My nie uciekniemy z tad... bedziemy tu i tu.... :tak: fajnie jest tutaj....
karolina859 he he kochana dziekuje za mile slowa i za to ze pytasz o mnie... mile to... he he :-)

Aschlee25 ale narobilas smaka!! nie dobra z ciebie dziewczynka.... :-) ale masz sny nie ciekawe...

Cyntia85 trzymam kciuki zeby to bylo to.... i zebys zobaczyla 2 kreseczki....:happy:

as
ik 87
hmmm 5 latki do szkoly? a nie 6 latki? hmmm

Hehe zapomnialyscie o mnie buuuuu.... :-(

tak oluś 5 latki od września do szkoły obowiązkowo nowa ustawa niestety.Moja còra to pójdzie jeszcze nie mając 5 bo kończy w listopadzie ja już się boję jak to będzie.

No nie uwierzycie! Zrobiłam tego mojego allegrowego tesciora, czułość 10 mlU/ml i mam drugą różową kreskę, słabą, ale widać ja gołym okiem. Powtórzę jak wrócę z pracy i z rana :-D Betę zrobię dopiero po terminie @ bo przecież @ jeszcze może przyjść. Jakby co, to, proszę, nie gratulujcie póki co, bo to bardzo wcześnie. W brzuchu mam uczucie jakby mnie swedziala macica - jakby @ się zbliżała. A kysz @ wredna!

005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Styczeń

mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn

Aschlee, dobrze że to tylko sen, ale nie dziwie się, że się wystraszyłaś, bo do najlepszych nie należy. Tylko, że musisz sobie powiedzieć "To był tylko sen, a teraz wróciłam do rzeczywistości". Wydaje mi się, że musiałaś się czymś zdenerwować skoro taki sen Ci się przyśnił, bo od tak nic się nie śni. Kochana, podaj przepis na zapiekankę :D <mniam>

Cyntia, dziękuję za odpowiedź :* Może udało mi się oczyścić bez zabiegu, ale byłabym szczęśliwa. Na razie żyję tym poronieniem i nie jest dobrze ;/ Miałam iść na egzamin praktyczny w tym miesiącu, ale przez to wszystko odłożyłam sobie na połowę lutego. Muszę wiedzieć najpierw co mi jutro lekarz powie. &&&&&& aby jednak ten ból oznaczał dzieciątko. A 7 dni po owulacji to nie jest za wcześnie inaczej jakbyś napisała 7 dni od dostania @ :p:*

m-s, współczuje Tobie tego, że musisz w weekend iść do pracy. A tak poza tym jak się czujesz? Dodałam Ciebie do listy :*

asik, ból jajnika najgorsze co może być. Ja od jakiegoś czasu czuje ból. Co do mojej teściowej, to jest zimna, a i charakter odziedziczyła po swojej mamusi. Jedna od drugiej nie lepsza. Za 2 tygodnie też przyjedzie jej matka i znowu będę wysłuchiwać głupot, ale teraz wiem co mam powiedzieć :) Nawet jak nic nie powiem, to babcia stwierdzi, że ją wyganiamy :p Jakiś czas temu przyjechała na weekend i o 23-ciej oglądali głośno telewizję i głośno gadali, a my na piętrze mieszkamy i to słychać. M wstał i powiedział żeby się w końcu zamknęli, bo dzieci nie mogą spać. A na drugi dzień teściowa, że to jej dom i jej goście mogą robić co chcą, a babcia obrażona, że ją M obraża i każe się wynieść. A później wysłuchiwałam gadek, że jak M był sam to był bardziej przyjazny i nigdy tak do babci nie mówił ;)

asik, Monarti, od drugiej połowy roku dzieci nie idą do zerówki, które mają skończyć 5 lat. W tym roku idzie moja 6-cio letnia siostrzenica, bo się urodziła w styczniu, a dzieci od sierpnia siedzą jeszcze rok w zerówce. Ale od przyszłego roku ma być tak, że nie ważne w którym miesiącu dzieciak się urodził, a liczy się rocznik. Tylko, że obowiązkowo trzeba rocznikowe 5 latki w tym roku do zerówki wysłać. Moja szwagierka myśli, że sobie wymyśliłam coś i chcą puścić dziecko od 7-go roku życia ;)

iwo, i tak traktuje :) Ale mnie nauczono, że się kogoś nie lubi, ale trzeba przywitać się :)

Cyntia -odciągasz mnie od pracy babolcu!!!!! Mam nadzieje że będzie jak u Emalii ona tez zrobiła wcześniej test a krecha ładnie ciemniala...

witajcie :p życze miłego dzionka :) u mnie przygotowania do urodzin dzisiaj (nie moich tylko R) oczywiście wszystko na mojej głowie..

pozdrawiam was kochane :)

MALUŚ - Olej ją i nie zwracaj uwagi na nią wiem pewnie trudno,że ją też gęba nie zaboli od tego gadania.A tak pozatym to kurcze jesteś przecież matką jej wnuków,żoną jej syna a ona tak cię traktuje kobieta bez serca myśli tylko o sobie!!!

asik, jak ma mnie dobrze traktować skoro swojego syna źle traktuje? Dla nich najważniejsza córeczka i jej dzieci ;) Ale przez tyle lat zdążyłam się przyzwyczaić.

MotylkowaOna, sto lat dla Twojego męża :)

reklama
Do góry