reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

kierownik by mnie nawet zostawił, ale osoba po nim co zlecała mi robotę powiedziała szefowi, że na pewno nie będę wstanie go nigdy zastąpić w 100%,a wykonywałam wszystko co mi kazali! od początku wolał na moje miejsce chłopaka to raz, a po drugie jak mogę go zastąpić jak cokolwiek się dzieje z zabezpieczeniami nie bierze mnie żebym popatrzyła jak sobie radzić z tym problemem i w ogóle nie mówił mi co się dzieje....

reklama
Dziewczyny co na obiaddddd ratunkuuu. Mój syn miał dziś chęć na zupkę chińską więc pierwsze danie już zaliczyliśmy :-D ale muszę zrobić coś. Paszteciki chciałabym dziś zrobić z kapuchą na zagrychę.

O której wasi mężczyźni do domu z pracy wracają? Mój zawsze po 20 :( smutno mi wieczorami czasem.

Mychunia a szukasz już czegoś nowego?

No moj wraca ok 16 do domku.... :-)

Ja robie barszczyk z ziemniakami i jajkiem a na 2 wlasnie sie zastanawialam....

moj P. wraca kolo przed 19 a wychodzi po 6 rano .. taki urok pracy przy wykonczeniowce ..

ja na obiad dzisiaj mam gołąbki z makaronem (z ziemniakami nie lubie ) :D

starszny dzisiaj jest ten dzien nic mi sie nie chce :p oby się szybko skonczył :p

no moj wychodzi po 7 a czasem przed 8 i wraca do domu ok 16, no czasem jest dluzej ale to sa dni sporadyczne... :-)

AsiaSzw - Przykro mi ze twoj tak dlugo pracuje... a co robi jesli moge wiedziec?

watpliwosci3 golabkow z makaronem jeszcze nie jadlam.... natomiast lubie z ziemniakami.... :tak:

Mychunia rozumiem. Też bym chętnie odpoczęła.

Olusia mój jest miłośnikiem motoryzacji i ma swój warsztat, mógłby tam mieszkać. Zanim zostaliśmy parą tak na poważnie to wielokrotnie siedział do 24 i w każdy weekend włącznie z niedzielą i świętami. Dużo czasu minęło zanim się przyzwyczaił, że ma po co do domu wracać. Weź się z takim na randkę umów :) jedynym rozwiązaniem było mieć ciągle coś z autem :)

reklama
Asia, mój wstaje o 5-tej, myje się i o 5:30 idzie na dół robić sobie kanapki do pracy i wraca 21/22-giej. Miało być lepiej, a i tak ma teraz dużo pracy. Jeszcze trochę i ja pójdę do pracy, a on częściej będzie w domu. W soboty idzie na 16-tą i wraca 3/4 rano.

mychunia, jeżeli nie możesz spać w nocy, to odpoczynek przyda Ci się :*

Olusia, ja tam szybko wymyśliłam obiad :p

My już po obiadku. Teraz czekam na telefon od męża i dalej muszę sprzątać.

Do góry