reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

lalka witaj w klubie... a tak ciężko sobie odmówić słodyczy... już i tak żadnych cukierków, ciastek, wafelków, czekolady i coli nie kupujemy... jemy tylko to co upiekę (z reguły piekę ciasta bez mas, jedyny wyjątek to sernik, ale czy go można masą nazwać?), dużo więcej warzy i owoców... nie pijemy kawy, a herbatę przestaliśmy słodzić....ale siedzący tryb życia nie pozwala schudnąć :wściekła/y: a ćwiczyć mi się nie chce :wściekła/y: zresztą nie wszystkie ćwiczenia mogę wykonywać....

reklama
Witajcie Dziewczynki wieczorową porą!

Asiu- ja używam od lat z rossmana farby L'oreal recilital preference i jestem baaardzo zadowolona. Z racji, że mam jasny blond, to jest duże ryzyko żółtych włosów, a po niej tak nie mam. I już duuużo osób pytało, gdzie farbuje włosy i jakim kolorem. A ja sama w domku sobie farbuje, hihi. Musiałam się nauczyć jak po raz któryś wychodziłam od fryzjera z płaczem, bo dostałam taki kolor o jaki NIE prosiłam... :-(

Maluś- Łeeee... a ja myślałam, że Ty tak długo się nie odzywasz, bo po prostu jesteś zajęta przeprowadzką :-D No, ale trudno wytrzymamy z Tobą jeszcze te kilka dni z niepoważną teściową. Ja to bym na "do widzenia" chyba jeszcze faka pokazała za to wszystko co Ci zrobiła... :wściekła/y:

Gochson- bardzo mocno Ci kibicuje, wierze, że jeszcze beta podskoczy, aż tu nasz wszystkie zaaaskoczy. Trzymaj się Dzielna! :tak:

Olusia- ja też tak boje się pająków. Ostatnio jak przyszedł z tarasu do domu taki wielki i gruby zadzwoniłam po M., bo był w pobliżu, aby przyszedł i go zabił, a ja czekałam stojąc na krześle, hihi. Straaasznie się boje pająków, baaa..., ja się na wet MUCH boję. Kiedys tak nie miałam, a teraz aż strach pomyśleć :szok:

Gabis- ja również dziekuje za link! Przydatne info o śluzie :-)

CzekaCudu- ja też dopiero od kilku dni używam Ovu Friend, ale już w większości wszystko ogarnęłam i nawet fajnie się z nim wspólpracuje. I tak jak dzisiaj już wspominałam ustalił mi dokładnie taki dzień jak mi ginka na podstawie monitoringu wyznaczyła, wiec jest naprawdę godny polecenia.

Mychunia- szybko uda Ci się zdobyć inna prace. Skoro w tej nie jesteś doceniana, to olej ich! W innej na pewno Cie docenia.

Lalka- a Ty nie pracujesz?

Mligocka- jak tam się czujesz?

Mychunia :Tak jak wspomniałam jakiś czas temu ja do najszuplejszych nie należałam i nie należe ale od listopada z 20 kg przytyłam żeby tylko :dry: tyle że ja nie słodze , dla mnie kawy może nie być , jem tyle co zawsze , słodycze od czasu do czasu , papierosy pale nadal , alko z 2 tyg temu wino sporadycznie . I ćwiczyłam 3 tyg tyle że nic to nie daje i niewiem co jest grane wciąż czuje że brzuch mam nabrzmiały czy jakoś opuchnieta cała jestem . Doktorek wczoraj też zauważył że przytyłam ....Może to od tabletek czy cosik . Niemam pojęcia bo swoich nawyków nie zmieniłam na fast foody :eek:

Anula :Nie pracuje . Złożyłam ost listopada wypowiedzenie bo nie dostałam pieniedzy a babka tłumaczyła się że powinnam ją zrozumieć że niema pieniedzy i wogóle ze względu na atmosfere jaka panowała .

Anula1988 to masz tak samo jak ja.... strasznie sie boje robakow, pajakow, os, pszczol itp.... :-) najlepiej zeby nie istanialy, jak dla mnie.... boje sieeee:szok: moj m mowi ze troszke za bardzo sie boje.... tez bym stala na krzesle gdyby taki pajak chodzil po mieszkaniu.... albo bym dostala zawalu od razu i moj musial by mnie reanimowac....

Mychunia oby wszystko bylo po twojej mysli i zebyscie w koncu zamieszkali w mieszkanku i cieszyli sie soba...:-)

Gochson- i jak sytuacja u ciebie?

Ja poki co stoje miejscu z waga chociaz mysle ze ostatnio przybralam kg... ale mam to gdzies.... lubie jesc i jem.... he he :tak:

reklama
Lalka- a badałaś sobie kiedyś tarczyce? Przy niedoczynności jest kłopot z ciągłym przybieraniem na wadze, mimo pilnowania diety i dużej aktywności fizycznej. Ja sama mam niedoczynność tarczycy i baaardzo musze się pilnować. Ja mimo diety ostatnio schudłam zaledwie 1 kg w miesiąc, bo niestety taka jest uroda tej choroby... Strasznie zwolniony metabolizm...

Do góry