reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bezdzietna dzieki za info. Jutro kupuje.

Karolina, durexow nie powinno sie uzywac przy strankach :-( uwielbiam je.

Iwo mdlosci powiadasz ;-) kibicuje!!!

Malus ale naprodukowalas. Bedzie git! Wierze w to.

Kurcze coś sie dzieje z ta moją temperaturą jak kiedyś mierzyłam to nie była taka byle jaka a ten cykl to jakaś masakra. Zastanawiam się czy to może być od tego że jest tak zimno tzn codziennie marznę w nocy :no:

Asieńko ja się póki co nie staram jestem w poczekalni na jakiś rok czasu , ale w między czasie wszystko może się zdarzyć..
Wiesz rok temu też byłam pewna że ciąża mi nie grozi bo przyjmowałam tabletki antykoncepcyjne a zaszłam.. Nie powiem że była to dla mnie "ciąża z zaskoczenia" . Spróbuję tego żela :D kusząco wygląda w tej reklamie może szaleństwo powróci :D
Bezdzietna ja też tak marznę.. Najgorzej ręce i stopy..

Macie jakieś propozycje na kolacje ? ;)

Maluś a nie lepiej kupić jakiś mały domek. Lepiej płacić raty niż komuś za wynajem ja mam nie całe 300 zł raty i wiem że za 30 lat będę na swoim ( jak będę miała 50 na karku stanę na środku podwórka i krzyknę KURDĘ JESTEM NA SWOIM)

ja dziś też mam zły humor... cały czas chodzi za mną ta utrata pracy :-( do tego mam doła przez swoją tuszę :-(jeszcze kuzynka leży, bo dostała jednorazowych plamień... jutro ma wizytę, więc czekam na wiadomości

Olusia też mam wycięte migdały i teraz co chwilę boli gardło i kaszel taki mam jak u gruźlika :-(

Cyntia
musi być dobrze!

Blair ja też mieszkałam z mężem przed ślubem w akademiku już po zaręczynach i moi rodzice jak do nich przejeżdżaliśmy nie pozwalali nam nie tylko spać razem, ale i w jednym pokoju... (miałam pokój z siostrą i są tam dwa łóżka)

karolina
ja nigdy nie miałam ochoty na częste serduszkowanie... raz na dwa lub trzy tyg wg mnie było wystarczająco... dopiero po odstawieniu tabsów jakoś zaczynam nabierać chęci....

Maluś
tak ostry w skład wchodzi chili :tak: obyście szybko tą pożyczkę uzyskali :tak:

Bezdzietna, nie dostaniemy kredytu na mieszkanie, bo mamy samochód. Może za 5 lat będziemy się starać. Ja od przyszłego roku idę do pracy i będzie lepiej nam finansowo i wtedy można pomyśleć.

karolina, mnie naszła ochota na pierogi ruskie z biedronki i kupiłam je. Będziemy z M jeść pierożki jak z pracy wróci :)

mychunia, czyli bardziej dla mojego M danie :p Ale może któregoś dnia zrobię, to chłopina ucieszy się :) Kochana, &&&&&& dla Twojej kuzynki :* A powiedz mi nie dostaniesz pracy na innym stanowisku, tak jak pisałaś parę dni temu?

Asia, naprodukowałam się, bo Wy dużo piszecie :)

Ostatnia edycja:
Maluś nie ma w firmie takiego wolnego stanowiska dla mnie...są dwa dla programistów i dwa z bardzo dobrym angielskim...a ja ani programować nie umiem ani angielskiego :-(

Mychunia : Ja podobnie jak ty , bez pracy i dręczy mnie to że tyle przytyłam . Poprostu zadużo wszystkiego na raz się nazbierało ehhh

reklama
Do góry