reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Karolina my byliśmy chyba na 2 roku studiów, oboje mieszkaliśmy u Rodziców, bez pracy, bez możliwości, wpadliśmy z plastrami antykoncepcyjnymi. G chciał najpierw chciał skończyć studia, dostać pracę, zdobyć pozycję, mieszkanie i też myślałam że to takie czcze gadanie, że mnie zbywa, ale jak widać gdy już to wszystko mamy G chce dziecko :D
Myślę że Oni mają bardziej trzeźwe myślenie, my jesteśmy bardziej wrażliwe, a Oni choć też przeżywją stratę to jednak są oparciem

Olusiaa moja serdeczna Przyjaciółka zachowała się cudownie, dała mi ogromne wsparcie. Gdy czekałam w szpitalu na lekarza, cała zaryczana, ledwie przytomna [ciągle mdlałam] to do sali obok przywieźli drącego się noworodka, z każdym jego krzykiem mi pękało serce, a G powtarzał "zrobię Ci gromadkę, obiecuję że zrobię Ci gromadkę, zobaczysz"
Rodzice cóż nie miałam w nich zbytniego oparcia, bo nie mogli sobie wyobrazić jak mogę wiedzieć że jestem w ciąży jak nie mam usg [miałam testy i betę i badanie lekarza], bo może to nie to było itp....

Ostatnia edycja:
reklama
Asia ten żel nazywa się pre seed kosztuje w aptekach internetowych ok 80 zł jak czytałam opinie o nim to nie którzy chwalą a nie którzy twierdzą że to ściema. Ja tam w to wierzę bo nawet lekarze to zapisują. Ja go kupię po matki boskiej pieniężnej:-)

No dokładnie najważniejsze jest wsparcie drugiego człowieka ;) A wczoraj w nocy leciała reklama durex gdzie reklamowali żel dla niej i dla niego taki 2 w 1 ciekawa sprawa może go sobie zafunduje na walentynki hihi

hejka ja po zapałki
padam na twarz ze zmęczenia boli mnie głowa, mdli mnie i wogóle mam dosyć
jeszcze obiecałam ze się zaloguje bo pracy nie skończyłam
nie wiem tylko czy zrobić to od razu czy najpierw się przespać............

Maluska - gdzie TY????!!!!!!!!!!

Agniecha - opócz w/w nie mam żadnych;-) czekam........

Gochson - bardzo mi przykro, tyle czekania i taki smutny finał

watpliwosc, widziałam fajne mieszkania, ale na razie nigdzie nie dzwoniłam. Czekamy na decyzję z banku. Gdyby księgowa mojego męża dobrze wysłała pieniądze do ZUSU to dawno było by wiadomo co do kredytu. Jutro księgowa ma to załatwić (mam nadzieje, że to jutro zrobi) i później do ZUSu po zaświadczenie o niezaleganiu i pożyczę powinniśmy dostać. Czekanie mnie męczy. Jeżeli dobrze pójdzie jutro to do końca tygodnia wyprowadzamy się, a jak nie uda się do końca tygodnia z tym ZUSem załatwić, to w przyszłym tygodniu wyprowadzamy się :)

agniecha, jeszcze nie. Jeżeli decyzja pożyczki będzie pozytywna od razu zaczynam się pakować. Dzisiaj M był w domu do 17-tej to pojechaliśmy w odwiedziny do mojej siostry, a M w międzyczasie chodził załatwiać sprawy z bankiem. Jutro też wybywamy z domu i jedziemy do drugiej siostry :) M ma cały dzień wolny i nie chcemy tutaj w domu siedzieć. Jak Mateuszek?

mychunia, ten fix rurki arrabiata z kurczakiem jest ostry? Aż mi smaka na niego zrobiłaś ;P

Gochson, trzymam mocno &&&&& aby pęcherzyk był piękny i duży i żebyś niedługo usłyszała serduszko :* Wiedziałam, że przy takiej pieknej becie nie mogło być ciąży pozamacicznej. Wiem co czujesz, to samo przeżywałam miesiąc temu ;( :* Trzymaj się mocno kochana :*

Aschlee, mychynia, za piątkową wizytę u stomatologa &&&&& :*

Anulka, za II kreseczki Kochana :*:*

Blair, dziękuję :* Jeszcze trochę i będziemy sami mieszkać :)

Ludzik, gratulację :*

Cyntia, skoro kazał odpoczywać, to odpoczywaj :* Nie przejmuj się teściową, bo stres nie jest Tobie wskazany :*

brrr, jak uważasz. Usunęłam Ciebie z listy, ale jak będziesz chciała wrócić, to napisz dodam Ciebie do listy staraczek. Chyba, że uda Wam się wcześniej i zobaczycie w końcu II kreseczki :* &&&&&&& za badania :)

CzekaCudu, idź do lekarza, bo ta niepewność męczy. Możliwe, że ten cykl masz bezowulacyjny i to dlatego. &&&&& aby jednak brak miesiączki oznaczała ciąża :)

karotka <przytul> Nie denerwuj się Kochana :* Mój M na szczęście poza domem nie pije, ale raz na jakiś czas (rzadko) wypije przed snem piwko. Raz się przymnie napił jak byliśmy 4 lata temu u siostry w górach zaprosić ich na wesele :p Upił się mój mąż i mój szwagier :-D Za karę nie mógł się do mnie przytulić, bo śmierdział wódą :p Rano mnie przepraszał, ale nie gniewałam się na niego. Byliśmy w gości i raz na jakiś czas można.

iwo, dobrze na razie. Dziękuję, że pytasz :* Nie wchodziłam, bo net pada, a poza tym nie chciało mi się. Wczoraj prawie cały dzień z dziewczynkami przesiedziałam i jak młodsza zasnęła, to się ze starszą na łóżko położyłam i przysnęłyśmy. Zmęczona jestem, bo młodsza dwa dni pod rząd w dzień mi nie spała i mnie to wykończyło. Mało czasu dla siebie. Obudziłam się około 22-giej jak M zadzwonił i jak rozmawiałam przez telefon, to zapomniałam Oliwkę wysadzić na nocniczek (nie robiła siusiu przed snem) i poczułam ciepło i zaraz mokro. Dziecko mnie o siusiało :p Od razu się rozbudziłam :-D Jak się czujesz? :*

karotka, na razie cicho, ale to cisza przed burzą. Składaliśmy dzisiaj dla teścia życzenia (teściowa w pracy była) i teść do nas z tekstem "Mam nadzieje, że niedługo w domu zagości spokój i koniec będzie z kłótniami". A ja w głębi duszy mówiłam sobie, gdyby nie mama to było by ok. Ale i tak zaraz się wyniesiemy i będzie spokój :) Wkurzyłam się trochę na nią, ale nie rozwiałam z nią, bo nie chce ciśnienia sobie podnosić. S*cz grzebała mi wczoraj w szafkach w kuchni i poprzestawiała moje rzeczy, bo jej przeszkadzały ;/ Myślałam, że coś jej zrobię, ale M mnie uspokoił. Nie odzywam się do niej i ją to denerwuje.

mała maja, witaj :) Podaj datę @ to dopiszę Ciebie do listy, Życzę powodzenia :)

Asia, podoba mu się wybór, ale dzwonić nie dzwoniła. Zadzwonię jak będę mieć pewność, że pieniążki będą :) Na pewno napisze Wam co i jak. Dziękuję, że pytasz :*

mychunia, wszystko po kolei. Bez pieniędzy, to nic nie zrobię :)

agniecha, ciężko mi bez Was, ale potrzebowałam też trochę czasu dla siebie i dla dziewczynek :) W miarę możliwości będę pisać. Jutro nie wiem, o której napiszę. Może rano, może wieczorem. M w domu cały dzień i chcemy go dobrze spędzić. Jak pieniądze będą to będziemy dzwonić po stancjach :) Trzymajcie kciuki :)

mychunia, ewelinka, Motylkowa, dziękuję :* W końcu trochę odpoczęłam i mogę z Wami popisać :) Już się tej kobiety nie boje.

Aschlee, ze mną wszystko w porządku :* Chciałabym być już w trakcie przeprowadzki, ale muszę jeszcze trochę poczekać. Jak tam u Ciebie?

Domka, babsztyl do mnie nic nie mówi, ale za plecami tak. Tylko myśli, że jestem głupia, że tego nie słyszę, ale słychać wszystko :) Specjalnie do M mówi, a mnie olewa. Ale M też ją olewa ;)

Uff.. w końcu nadrobiła :p Od wczoraj miałam 20 stron i musiałam wszystko przeczytać. Za dużo produgujecie :p Dziękuję każdej z Was za to, że się martwicie o mnie :* Jesteście Kochane. Staram się trochę odpoczywać, bo w końcu muszę dojść psychicznie do siebie. Dużo czasu musze poświęcić Oliwcę, bo jak widzi teściów, to znowu zaczyna różne dźwięki wydawać. Dlatego też w miarę możwliwości będę pisać do Was :)

reklama
Starające się: 23
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,CzekaCudu,kalisia

Do góry