reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula, nie wiem co zrobię wyprowadzając się, ale na pewno nie powiem do widzenia ;) Miałam dobry humor, a jak zwykle musiała mi go sp******ć. Dzisiaj, albo jutro córeczka jej z dziećmi przyjeżdża i wielkie porządki robi. Nawet u nich w pokoju kurze pościerała, podłogi poodkurzała i pomyła i do mnie żebym łazienkę posprzątała. A ja do niej "Nie będę tego robić pod kogoś. Chce mama niech sprząta". Ona myśli, że jak jej córeczka przyjeżdża to będę skakać i sprzątać. Znowu nie będę mogła iść na dół z dziećmi do kuchni, bo szwagierki starszy syn będzie Oliwkę bić i oni będą na nią gadać. Nawet sobie nie wyobrażacie jak ja nie mam ochoty patrzeć na ryj szwagierki, a bardziej jej głupiego męża. Plusem jest to, że nie ma u rodziców internetu i pajac będzie musiał w końcu pomóc :D Z naszego nie skorzysta przez WiFi, bo mamy blokadę :D

jeśli chodzi o żele to też myślałam o tym podwójnym durexa, ale cena mnie zmiotła, to wolę te "zwykłe" durexy rozgrzewające, chłodzące, truskawkowe itd

Maluś dobrze że udaje się Wam unikać teściowej, straszna kobieta! oby z kredytem wszystko poszło gładko :)
o to widzę że córeczka się w mamusię wdała, szczerze współczuję wizyty

Karolina heh 100% anty jest szklanka wody zamiast ;P ale rozumiem że to w grę nie wchodzi :p

Mychunia Rodzice mają różne podejścia, z podejściem moich Rodziców długo walczyłam, w końcu i Oni i ja trochę odpuściliśmy, żeby żyło się lepiej ;)
&&& za nową pracę

Cześć dziewczyny wpadłam do Was trochę fluidków Wam przesłać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maluś kochana widzę, że szykuje się wyprowadzka?

Olusia ​trzymam kciuki w lutym :)

kiniazostaw duzo fluidkow :)

malusiolka ja Ciebie podziwiam. Ja bym juz nie wytrzymala i ostro wybuchla. I mnie z Tesciowa yo jest tak ze przy mnie udaje najlepsza na swiecir i doslownie wchodzi w tylek za to za plecami obgaduje. Nawet w dniu slubu nie mogla sie powstrzymac przed obrobieniem mi tylka. A na wiadomość o yym że poronilam powiedziała uwaga: moze dobrze ze tak sie stalo !

brak slow. Na szczęście nie musze z nią mieszkac a jedynie widuje co jakis czas na niedzielnych obiadkach...

reklama
Lalka- poszukaj koniecznie tego wyniku!

Blair- Maluś- mnie tez kiedyś strasznie piekło po tym żelu i już nie używam więcej. Blair wiesz, że mamy grupe na FB? Nie chcesz się przyłączyć?

Do góry