Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anula, nie wiem co zrobię wyprowadzając się, ale na pewno nie powiem do widzenia Miałam dobry humor, a jak zwykle musiała mi go sp******ć. Dzisiaj, albo jutro córeczka jej z dziećmi przyjeżdża i wielkie porządki robi. Nawet u nich w pokoju kurze pościerała, podłogi poodkurzała i pomyła i do mnie żebym łazienkę posprzątała. A ja do niej "Nie będę tego robić pod kogoś. Chce mama niech sprząta". Ona myśli, że jak jej córeczka przyjeżdża to będę skakać i sprzątać. Znowu nie będę mogła iść na dół z dziećmi do kuchni, bo szwagierki starszy syn będzie Oliwkę bić i oni będą na nią gadać. Nawet sobie nie wyobrażacie jak ja nie mam ochoty patrzeć na ryj szwagierki, a bardziej jej głupiego męża. Plusem jest to, że nie ma u rodziców internetu i pajac będzie musiał w końcu pomóc Z naszego nie skorzysta przez WiFi, bo mamy blokadę
jeśli chodzi o żele to też myślałam o tym podwójnym durexa, ale cena mnie zmiotła, to wolę te "zwykłe" durexy rozgrzewające, chłodzące, truskawkowe itd
Maluś dobrze że udaje się Wam unikać teściowej, straszna kobieta! oby z kredytem wszystko poszło gładko
o to widzę że córeczka się w mamusię wdała, szczerze współczuję wizyty
Karolina heh 100% anty jest szklanka wody zamiast ;P ale rozumiem że to w grę nie wchodzi
Mychunia Rodzice mają różne podejścia, z podejściem moich Rodziców długo walczyłam, w końcu i Oni i ja trochę odpuściliśmy, żeby żyło się lepiej
&&& za nową pracę
Cześć dziewczyny wpadłam do Was trochę fluidków Wam przesłać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
malusiolka ja Ciebie podziwiam. Ja bym juz nie wytrzymala i ostro wybuchla. I mnie z Tesciowa yo jest tak ze przy mnie udaje najlepsza na swiecir i doslownie wchodzi w tylek za to za plecami obgaduje. Nawet w dniu slubu nie mogla sie powstrzymac przed obrobieniem mi tylka. A na wiadomość o yym że poronilam powiedziała uwaga: moze dobrze ze tak sie stalo !
brak slow. Na szczęście nie musze z nią mieszkac a jedynie widuje co jakis czas na niedzielnych obiadkach...