reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

cyntia moj pecherzyk w 5 tyg mial ok 8 mm ale u Ciebie wszystko sie moglo przesunac wiec spokojnie. A lekarz co mowil na wielkosc pecherzyka i czy widac juz zarodek?

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie. Jak juz wczoraj Wam pisalam wczoraj zauwazylam rozowe plamienie potem ustalo i w ciagu dnia znow troche a teraz zauwazylam ogromna ilość bardzo gestego rozciagliwego sluzu. Myślicie ze to plamienie bylo oznaka jajeczkowania skoro pojawil sie sluz czy moze taka zapowiedz pierwszego okresu po poronieniu?

Ewelinka - jak najbardziej może wystąpić lekkie plamienie w okresie okoloowulacyjnym :-) Działajcie :-) A który to dzień cyklu? Czujesz pobolewanie w którymś jajniku?

Lekarz nic nie mówił na wielkość, w sensie, ze to powód do zmartwienia. Stwierdził, ze wygląda jakby owulacja była parę dni później. Strzelił, ze 10 stycznia. A faktycznie ovufriend wskazał na 11 stycznia. Wczoraj miałam 5 tydzień (równo tydzień po terminie @), ale w sumie trzeba by odjąć te 4 dni przez późną owulację. Chciałbym, by się udało teraz :-)

Zrobiłam test owu, dalej negatywny. Może jutro. Czasami zdawało mi się, że owulację miałam ok 14, 16 dc, teraz robię testy to się okaże co i jak. Odłożyliśmy sex-ika by plemniczki na jutro były lepsze.

hej dziewczyny :tak:

ja już w pracy, bo mąż musiał na 6 przyjść, a jeździmy razem do pracy

nie wiem jak to będzie dziś z pisaniem, bo forum mi się co chwilę wiesza, ale będę próbować

gochson cały czas myślę o Tobie i mam nadzieję, że będzie dobrze :tak:

Maluś trzymam kciuki za tą pożyczkę i żebyś w końcu zaznała spokoju od teściowej wyprowadzając się :-D

taki okres to ja mogę mieć zawsze jeden dzień bólu i czyszczenia i święty spokój :-)

witam z rana
strasznie u nas wieje, aż nie chce sie z domu wychodzić :no:

Ja dotrwałam do terminu @, cycochy zmiękły i nie mam już żadnych objawów (te wczorajsze to ze zmęczenia), czuje w kościach ze kończy się moja przygoda z Wami. Jak ten szał u mnie się skończy to będe do Was zaglądać ,bo strasznie Wam kibicuje.

Centka - czyli Twoja owu była pózniej niż wyznaczył test owu? pamiętam jak do nas zajrzałaś że wyszedł i szalejecie:tak:

Malusia - juz się martwiłam że może sobie poszłaś bez słowa...........

Mychunia - ty ranny ptaszku, dobrze że @ przyszła i się normuje organizm

Miłego dzionka dziewczynki.

reklama
Do góry