reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula wiem ze nie jest ok, i boje sie ze on to zbagatelizuje mimo ze sie staram. Niby jakis dobry endo kolezanka mi polecilaa. Zobaczymy po wizycie.

Olusia ja jeszcze nie wiem czy polecam testy ale kupowalam u sprzedawcy "zostanmama".

Anula wiem ze nie jest ok, i boje sie ze on to zbagatelizuje mimo ze sie staram. Niby jakis dobry endo kolezanka mi polecilaa. Zobaczymy po wizycie.
.
Tak bywa jak lekarz jest zarozumiału i zapatrzony w swoje ego. Też miałam z takim styczność aż w końcu dał mi mocniejsze tabletki.

watpliwosc, nie denerwuj się Kochana <przytul> Każda kobieta ma prawo do szczęścia i nie ważne ile ma lat, ale najważniejsze aby miała coś w głowie :) Niedługo zobaczysz II kreseczki i będziesz super mamą :* Ja pierwszą córkę urodziłam mając 22 lata, a drugą 24 lata i uważam, że nie było za szybko :)

Malus masz 100% racji liczy sie to co kobieta ma w glowie...ja urodzilam corke w wieku 23 lat i tez nie mysle ze to za wczesnie...fakt studia przerwalam ale mam jeszcze inny zawod dzieki ktoremu wiem ze mojej Corce a zapewnie wszystko co potrzebne.Teraz powoli dokoncze studia i bedzie dobrze...Kazdy sam decyduje jaki wiek jest dla niego odpowiedni na staranie sie o dzieci.A wiem ze sa tu same rozsadne dziewczyny ktore wiedza co dla Dzieci najlepsze i beda je kochac niezaleznie od wieku:tak:

Jołasia- pierwsza torba zdecydowanie najlepsza. Klasyk zawsze górą- zawsze w modzie i nigdy się nie nudzi :tak:

Gabis- dlatego koniecznie powiedz lekarzowi, że póki co bezskutecznie staracie się o dzidziolka.

Dziewczyny wiem ze endo jest od hormonow ale powiedzcie mi czy takie rzeczy jak dziwne @ i plamienia to jego tez interesuja czy bardziej gin. Bo nie wiem czy opowiadac mu cos o @ czy tylko skupic sie na TSH.
Pzepraszam jesli to glupie pytanie ale pierwszy raz ide do endokrynologa.

Jolasia kup testu na allegro jest duzo taniej niz w aptece.

Anulka a moze tak szybciutko przed imprezka sie pogodzicie ;-)
Gabis bedzie dobrze. Kciuki za wizyte.

ja wiem nie denerwuje się tylko zarzucono mi że mam problem z tym ze ktos stara sie o dziecko w wieku 28 lat dopiero a to moze nie byc prawda bo nie moze po prostu zajsc w ciaze przez dlugi czas ...

czy ja cos takiego napisalam i czy kogos innego tez tym urazilam ?? bo teraz zglupialam ... przeciez w ogole o to nie chodzilo :D czy moja wypowiedz waszym zdaniem do tego zmierzala ??

przeciez zadalam tylko pytanie czym roznie sie od kobiety ktora pozniej zdecydowala sie na dziecko :D
Przeciez ktos moze miec potrzebe macierzynstwa dopiero w wieku 40 lat i w czym niby mi to ma przeszkadzac ??
ahhh ..

Ewelinka to juz moja druga @ po poronieniu, pierwsza dostałam 6 tyg po, a teraz 2 znowu 6 tyg po 1, jak się to nie zmieni w przyszłym cyklu to sie udam do lekarza dowcipnego:)
Nie chciałabym tego nazywać staraniami bo ja sie zaczynam nakrecać i spinać podczas przytulanek i nigdy nie wychodzi tak jak bym chciała a mojego nie chce tez na zawolanie brac w obroty bo tak sie czuje jakby to jakiś sprawdzian był a nie przyjemności..juz troche bardziej na luzie podchodze do tego wszystkiego.. A któraś tam coś pisała o wieku.. nie jest prawda ze jakas kobieta DECYDUJE SIE w wieku 28 lat na dziecko bo akurat wtedy jest gotowa, tylko niech któras pomysli ze moze nie moze zajsc w ciąze..i temu w wieku 28 lat nadal sie stara.. bo lata lecą! moze wyjełam z kontekstu czyjas wy[powiedz ale to mnie strasznie wkurzyło..

reklama
hej dziewczyny. Pojawiły mi się 2 kreski w niedzielę takie dosyc intensywne po 10 dniach spoźnionego okresu wow!! Od razu zadzwoniłam do lekarza, kazał mi iść na betę. Beta: 7790,9 to chyba dobrze.... Cały czas bolą mnie piersi no i brzuch jak na @. Dzisiaj przed chwilą pojawiły mi się plamienia... taka kawa z mlekiem i jakby jakieś grudki. za pare godzin mam wizytę. Boje się...czy to coś złego? czy to normalne?

Do góry