reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis mozesz smialo powiedziec o wszystkim , bo nieregularne miesiaczki to probkem hormonalny wiec jego specjalizacji .

Watpliwosci Motylek mysle ze nie mial na mysli akurat tylko twojej wypowiedzi. Mysle ze z calej nieorzyjemnej dyskusji akurat na to zwrocila uwage , to tak jak my ze malolaty itp, wiec sie niczym nie przejmuj. Ona tylko swoj osobisty punkt widzenia z wlasnej strony przedstawila tak jak wczesniej kazda z nas. Watek sie przeciez zaczal od malolat ktore same sobie dzieci robia.

reklama
skrzatowa piekna beta...Trzymam kciuki za udana wizyte:tak:jak chodzi o bolace piersi to mnie tez strasznie bola wiec normalne...brzuch mnie pobolewa ale tylko wtedy jak dlugo chodze...martwi mnie tylko to Twoje plamienie...Dobrze ze dzis masz wizyte to uspokoisz i siebie i nas:tak:

Asia - ja sie na prawde nie chce z nikim klocic .. dlatego pytam czy moja wypowiedz faktycznie mogla kogos urazic ..
Tym bardziej ze sama rozumiem ze mozna sie dlugo starac .. u mnie trwa juz 8 cykl staran ... nie wiadomo ile jeszcze przede mna i co w ogole przede mną ..

a zmieniajac temat .. dzisiaj 6 dzien po owulacji a szyjka nadal otwarta ;/ ja nie mam pojecia czemu tak jest .. + temperatura poleciala w dol ponizej linii owulacji a @ powinnam dostac 31 -34 dnia cyklu czyli 22-25 luty ..

skrzatowa, na moje oko wszystko ok, ale mogę się mylić :-p Jednakże biegnij do lekarza, trzymam kciuki! :tak:
jołasia, druga, czwarta i piąta mi się podobają, ale z Twoich kryteriów to zdecydowanie czwartą bym wybrała ;-)
Magdalenka, chyba zgubiłam wątek, ale także gratuluję! :-)
K_a_S, ah, tego nie przewidziałam :zawstydzona/y: W takim przypadku życzę Ci zobaczenia czegokolwiek (albo raczej kogokolwiek) tylko chcesz ;-)
gabis, przez 13 lat mojego życia miałam takie @, więc coś o tym wiem... :dry:

Olusia, już wspominałam, że najlepsze są kilkukrotnego użytku, bo można na nich naprawdę zaoszczędzić, a jakością i wiarygodnością niewiele się różnią od jednorazówek ;-) Z tego, co czytałam, najlepsza jest DONNA i to ją właśnie mam od dwóch lat, i ufam jej kompletnie :tak:

Dziewczęta, dziś mój mąż do mnie podchodzi i "a nie chciałabyś się przeprowadzić?". Tak ni z gruszki ni z pietruszki "a nie chciałabyś się przeprowadzić?" :szok::szok::szok: Coś mu jest ostatnio, pytam się, gdzie, a on "a do Arabii?" :szok::szok::szok: WHAT, nie wiem, co mam myśleć, nie ma takiej opcji, jeszcze nie wyszłam z szoku, nie wiem, co w niego wstąpiło... :baffled: Pfff.... :shocked2:

reklama
Do góry