ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anula u mnie faza owulacyjna jest zaznaczona od 0.8 do 3 a od 1.7 do 27 lutealna... to naprawfe zle w takim razie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomocy bo nie wiem co zrobić chyba będę ryczeć :--
-(
Czekałam na tego debila lekarza chyba z 30 min - wlazłam do gabinetu a on od razu, że jak nie zaszłam to zastrzyk do inseminacji. A ja zaraz chwila a on no przecież Pani mówiłem, że jak nic nie będzie to inseminacje robimy. Wiec ja mówię, że ile to będzie kosztować i że nie mam kasy w tym miesiącu.
- Leki od 1500zł - 2000zł
- 850 zł monitoring (w tym są 4 wizyty)
- Inseminacja 1000zł
- badanie nasienia kóło 100zł - nie wiem po co jak miał dobre z listopada.
Razem jakieś 3500zł
Dziewczyny czy to jest prawda bo ja zawsze myślałam, że jak się robi insemkę to w tych 1000 złj est wszystko.
A najfajniejsze jest to, że na koniec wziął 150 zł za wizytę - nie robiąc mi nawet głupiego USG o przepisaniu leków nie wspomnę - wiec w tym miesiącu jestem pozostawiona bez niczego. I teraz nie wiem czy iść jutro do innego, żeby mi może to CLO zapisał od 5 do 10 dc. I sprawdził wszystko bo może mi się jakieś torbiele porobiły. Co za ch.... mój P jak się dowiedział to kazał mi papiery odebrać. Masakra rozumie po kilku cyklach z CLO ale nie po pierwszym gdzie były pęcherzyki i wszystko ok.nie wiem co mam robić.