reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu myślisz ze niski progesteron mogl byc powodem pustego jaja? Bralam duphadton no mialam plamienia ale w sumie jak ok początku progesteron byl za niski to różnie moglo byc...

Asiu to mialas dzien wariata dosłownie

reklama
Ewelinko nie umiem ci odpowiedziec na to pytanie, a bardzo bym chciała. Ale na te wszystkie pytania ktore cie nurtują normalny lekarz powinien ci odpowiedzieć.

Miałam straszny dzien. A to nie koniec jeszcze :(

Ewelinka- musisz koniecznie poczytać o progesteronie. To jest decydujący hormon, który bardzo szybko się produkuje od momentu pęknięcia pęcherzyka, czyli owulacji. Swój szczyt osiąga około 7-8 dni po owulacji. To on przyczynia się do narastania endometrium macicy. Przypuszczalnie, jeśli progesteron był niziutki, endometrium jest cienkie, więc nawet gdyby doszło do zapłodnienia, to są marne szanse, aby się zagnieździł, gdyż zwyczajnie nie ma przygotowanego odpowiedniego podłoża. Przy wysokim progesteronie, który świadczy o owu przed wszystkim podstawowym objawem jest ból piersi. Często kobiety właśnie od momentu po owulacji aż do @ odczuwają narastający z każdym dniem ból przy dotyku i nabrzmiałe piersi.

Blair- nastepna tura stypendiów we wrześniu, ale mnie to już nie będzie interesować, gdyż w czerwcu koncze mgr i raczej nie planuje isc dalej na studia. No chyba,ze dalej nie będę w ciąży, to wtedy jeszcze się poucze.

Myslisz ze nie odprawi mnie z kwitkiem ze za mloda jestem itd? Powiedz mi moja droga jak tam dokładnie dojechać i czy umawiac sie można tylko przez tel czy przez neta również?

Asiu- jej, ale miałaś zabiegany dzień! Dobrze, ze po drodze nic się nie stało, bo pewnie wszędzie pędziłaś. Mój wykres wcale nie jest ładny, zapowiada się na standardową @ niestety :-(

Ewelinka- nie rozumiem Twojego stwierdzenia, ze Cie nie przyjmie, bo jesteś za młoda? Masz problem, bo nie masz @ od dawna, wiec to naturalne, ze Cie przyjmie i postara się pomóc.

Anula - to jeszcze podmucham dla pewności by leciał w górę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Asia - nalezy ci się kielich dobrego wina!!!!!!!!!!!!

Ewelinka przez neta ten mozna, ale ja nie wiem jak wole zawsze zadzwonic i miec pewniaka. On przyjmuje w Kolbudach z tego co wiem to jedzie tam autobus 860 taki wiesz jak pks i akurat zatrzymuje sie przy samej przychodni. Ale mam propo. Zadzwon tam teraz i jesli dzis cie wcisną jeszcze to pojade z toba. Chetnie bardzo!!! Wyproś zeby dziś ( jeśli chcesz oczywiście )

iwo :) taki kielich pojemności 750 ml :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry