reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Powiedzieli ze maja komplet... :-( wiec niestety... poczekam do przyszlego tyg a rano jeszcze zadzwonię d o jednego gin moze mnie przyjmie do konca tyg i chociaz da cos na wywołanie. ..

Ewelinka, powinnas mieć jednego lekarza, a nie tamten nic nie zrobił, ten da coś na wywołanie a kolejny zrobi tak ze bedzie dzidzia. Poczekaj cierpliwie i miej jednego dobrego lekarza. Jeśli ci się spieszy to idż do tej lekarki co Anula chodzi w Gdyni ona ma podobno i w gdańsku gabinet. Pamietaj jeden dobry lekarz to skarb, a nie 10 beznadziejnych.

Ciężkio mi w pracy a prywatnie czekam na 17 marca na wizytę w klinicę.
Zmieniliśmy samochód z polówki przesiadłam się w vektrę KOMBI:szok: to jak z malucha do tira

Kurcze nie chcialam chodzić prywatnie do lekarza szczególnie teraz jak pracy nie mam no ale chyba nie mam innego wyjścia. .. chyba nie znajde dobrego lekarza na nfz... a tez nie bede szukała oszczędności przy walce o dziecko. Poklocilam się z mezem bo on znowu se tak ze kolejne badania i znowu siedzę i prawie rycze... dlaczego on nic nie rozumie....

Letta, no to nieźle masz :P Ja to orientuje się w terenie, ale muszę przez jakiś czas z moim M pojeździć, aby się przyzwyczaić :)

Aschlee, na farbę z firmy Palette to ja mam uczulenie. Dlatego też od jakiegoś czasu używam z firmy Syoss. Kochana, na obiadek miałam dzisiaj zupkę jarzynową z kluseczkami i placki ziemniaczane. Jutro też zupka będzie, a że jest jutro środa popielcowa, to usmażę do tego rybkę :)

Anulka, melisa uspokaja :* Dawni leczo nie jadłam <mniam> &&&&&&& za pisanie pracy magisterskiej :*

Oluś, przykro mi :* Kochana, ale 1 kwietnia tylko nas nie próbuj oszukać :P:-D

watpliwosc <mniam> specjalnie taki smaki pokazujesz.. ślinka mi cieknie :-D

reklama
Starające się: 19 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
agnieszkak - @28.02

Marzec
susel - @5.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @12.03
Anulka1988 - @ 14.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6
ana0808 - @28.03
Kwiecień
Olusia7982 - @1.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry