reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair ja mu nawet powąchać nie dam żeby nie zasnął przed :)
Niestety taka praca, za dużo jej. Ale liczę na Zakopiec :cool2: będę mu dawała się wyspać do woli żeby tylko mi nie marudził że jest zmęczony :)

Blair puki co nie licze na cuda.. jak się naogladałam porodów na youtube to mi się odechciało narazie :)

AŚ aż wam zazdroszcze tego Zakopca, mieszkam tak blisko a nigdy nie byłam.. fajnie bo wypoczniecie nacieszycie się sobą.

WłAśnie nadrabiam zaleglosci na forum i tak to wszystko czytam i normalnie ANULA ty jestes taka mądra w te klocki ze szok. Czytam i zazdroszcze tej wiedzy!!!
Ja jutro planuje zrobic progesteron i TSH zobaczymy jak w tym cuklu choc cudow sie nie spodziewam bo nawet cyce mnie nie bolą.

Gratuluje BLAIR ja II widze.

Olusia zastanawiam się czy nie poczekać do czwartku, ale znając życie i nie wytrzymam i sprawdzę jutro

Asia haha to tak jak mój :) w weekend się wyspał odpoczął trochę to widziałaś ile serduszek :P z Zakopca wrócicie już we trójkę :D
ja czekam z utęsknieniem na morze :D

Motylku mój gin wie że u mnie tylko CC nie zgodzę się na naturalny poród
Kochana dasz radę, będziesz się drzeć w listopadzie :P

Gabis z gratkami jeszcze się wstrzymajmy :) żeby nie zapeszyć :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki :) poszperam. Patrzę też na godealla.pl tam są zebrane wszystkie bony rabatowe i hotele mają całkiem dobre oferty. My im starsi to wygodniejsi jesteśmy, jak jedziemy na wakacje wyczekane to chcemy mieć wygody :P
ale poszperam, może coś ciekawego znajdę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry