Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Blair ja mu nawet powąchać nie dam żeby nie zasnął przed
Niestety taka praca, za dużo jej. Ale liczę na Zakopiec będę mu dawała się wyspać do woli żeby tylko mi nie marudził że jest zmęczony
WłAśnie nadrabiam zaleglosci na forum i tak to wszystko czytam i normalnie ANULA ty jestes taka mądra w te klocki ze szok. Czytam i zazdroszcze tej wiedzy!!!
Ja jutro planuje zrobic progesteron i TSH zobaczymy jak w tym cuklu choc cudow sie nie spodziewam bo nawet cyce mnie nie bolą.
Olusia zastanawiam się czy nie poczekać do czwartku, ale znając życie i nie wytrzymam i sprawdzę jutro
Asia haha to tak jak mój w weekend się wyspał odpoczął trochę to widziałaś ile serduszek z Zakopca wrócicie już we trójkę
ja czekam z utęsknieniem na morze
Motylku mój gin wie że u mnie tylko CC nie zgodzę się na naturalny poród
Kochana dasz radę, będziesz się drzeć w listopadzie
Gabis z gratkami jeszcze się wstrzymajmy żeby nie zapeszyć
Dzięki poszperam. Patrzę też na godealla.pl tam są zebrane wszystkie bony rabatowe i hotele mają całkiem dobre oferty. My im starsi to wygodniejsi jesteśmy, jak jedziemy na wakacje wyczekane to chcemy mieć wygody
ale poszperam, może coś ciekawego znajdę